Ana SayfaKimdirSelin İmer Kimdir?

İlgili Postlar

Selin İmer Kimdir?

Mustafa Ceceli ile evli olan Selin İmer Kimdir? Türkiye’nin gündeminde yer almaya başlayan Selin İmer oldukça merak ediliyor. Detaylar Selin İmer Kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Selin İmer nerede doğdu? Selin İmer aslen nereli?

Ünlü sosyetik güzel Selin İmer İstanbul da doğdu. Ünlü Güzel aslen İstanbulludur.

Selin İmer şuan kaç yaşında? Selin İmer hangi burç?

Selin İmer şuan 35 yaşında ve oğlak burcudur.

Selin İmer Kimdir?

Canan İmer ve İnsel İmer’in kızları olan Selin İmer, bu bakımdan oldukça tanınıyor. Özellikle yurt dışında tamamladığı eğitimi ile oldukça iyi bir kariyere sahip olan Selin İmer, 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi.

İtalyan Ortaokulu sonrasında Amerika Birleşik Devletleri’nde psikoloji, moda ve reklam üzerine farklı eğitim kurumlarında eğitimler aldı. Özellikle Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra pek çok isim ile adı anılan ve yine magazin sayfalarında yer alan Selin İmer, Barcelona’nın yıldızı Arda Turan, Alican Ulusoy ve Serdar Bilgili gibi kişilerle aşk yaşadığı konusunda oldukça güçlü iddialar ile gündemde kalmıştı.

Fakat tüm iddialara karşın bu isimler ile aşk yaşadığı kanıtlanamadı ve aynı zamanda kişiler tarafından da bu iddialar yalanlandı.

Özellikle bir dönemde magazin dünyasına fazla kiloları ile azılmaya başlanan Selin İmer bu haberlerin üzerine 10 kilo vererek yine tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Mustafa Ceceli İle Evlendi

Şu anda Mustafa Ceceli ile birlikteliklerini net bir şekilde açıklayan Selin İmer, bu bakımdan yine Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı.

Özellikle Türkiye’nin yakından tanıdığı iş adamı İnsel İmer’in kızı olması sebebiyle küçük yaşından itibaren magazinin ilgi odağı olan Selin İmer, pek çok ünlü isim ile birlikte görülüyordu.

Çubuklu Vadi Konaklarında sadece aile üyelerinin ve çok yakınların katıldığı bir nikahla evlenen çift, görüntü vermemek için özel önlemler aldı.

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer’den şaşırtan bebek açıklaması

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler