Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'nin eşi 'den şaşırtan bebek açıklaması

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin eşi ‘den şaşırtan bebek açıklaması

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer’den şaşırtan bebek açıklaması geldi. Mustafa Ceceli ile boşanmasından kısa bir süre sonra evlenen ve o dönem eleştiri oklarının hedefi haline gelen Selin İmer, basın mensuplarının bebek ile ilgili sorularına verdiği yanıt ile şoke etti. Selin İmer, bebek konusunda hangi açıklamada bulundu? Mustafa Ceceli’nin eşi ‘den şaşırtan açıklama haberimizde…

Mustafa Ceceli’den Altın İcrası!

Selin İmer ve Mustafa Ceceli evliliği nasıl gidiyor?

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer önceki akşam Raisa & Vanessa kardeşlerin Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen defilesine katıldı. Basın mensuplarının objektifine yansıyan İmer, evliliği hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Evliliklerinin güzel devam ettiğini ifade eden Selin İmer, defileye tek başına katılması ile ilgili “Mustafa bugün evde, ben yalnız geldim.” diye konuştu.

Selin İmer Kimdir?

Mustafa Ceceli’nin eşi ‘den şaşırtan bebek açıklaması

İki tane köpek aldık, çocuk diye onlarla oynuyoruz. Sosyetik güzel Selin İmer, bebek ile ilgili sorulara “Şimdilik planlarımız arasında çocuk yok. 2 tane köpek aldık. Çocuk diye onlarla oynuyoruz.” diye yanıt vererek şaşırttı.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer çocuk düşünmüyor.

Mustafa Ceceli, oğlunun annesi Sinem Gedik ile olan evliliğini noktalamasından çok kısa bir süre sonra Selin İmer ile aşk yaşadığını açıklamıştı. O dönem, Selin İmer de, Mustafa Ceceli de eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Çünkü, Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in, Ceceli’nin boşanmasından önce aşk yaşamaya başladıkları düşünülmüştü. Taraflar, konularla ilgili hiç yorum yapmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler