Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli'den Altın İcrası!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’den Altın İcrası!

Mustafa Ceceli’den altın icrası! Daha önce altınları için açtığı icra takibi durdurulan Mustafa Ceceli, bu kez neden dava açtı? Altınların tutarı ne kadar? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettiklerinizin detayları…

Mustafa Ceceli Kutsal Topraklardan Seslendi

Mustafa Ceceli’den Altın İcrası!

Mustafa Ceceli’den altın icrası! Altınları için açtığı icra takibi durdurulan Mustafa Ceceli cephesinde yeni gelişmeler yaşandı.

Mustafa Ceceli Tanınmamak için Ne Yaptı

Ceceli, Parasının Karşılığını Alamadığını İddia Etti

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin avukatları müvekkillerinin 2 Ağustos 2017’de 600 bin lirayı ve 17 Aralık 2017’de de 100 bin doları altın almak için şirket hesabına havale ettiğini, ancak karşılığını alamadığını iddia ederken; davaya itiraz eden şirket avukatı ise davanın reddini talep edip, Ceceli’nin de üstünde imzası bulunan teslim belgelerini delil olarak sundu.

Ceceli Hakkında Kötü Niyet Cezası Verilmesi Talep Edildi

Gram Kıymetli Madenler Şirketinin avukatı verdiği itiraz dilekçesinde, “Davacının 600 bin liralık ilk ödemesine karşılık fatura kesilmiş ve davacı bu meblağa karşılık müvekkil şirketten 4171 gram, 995 cins has altını teslim aldığına ilişkin teslim belgesine imza atmıştır. Davacının 100 bin dolarlık ödemesine karşılık yine fatura kesilmiş ve 2464 gram, 995 cins has altını aldığına ilişkin teslim belgesi karşılıklı imzalanmıştır” dedi.

Ayrıca karşı şirketin avukatı ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli hakkında yüzde 20 kötü niyet tazminatı cezası verilmesini talep etti. İki tarafında açtığı davalar devam ediyor.

Mustafa Ceceli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler