Ana SayfaÜnlülerMustafa Ceceli Tanınmamak için Ne Yaptı!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli Tanınmamak için Ne Yaptı!

Eski eşi Sinem Gedik ve İntizar’ın eşcinsel ilişki videolarını velayet davası dosyasına koyan Mustafa Ceceli, oğlu Arın’la Ege Denizi Tatiline çıktı. Mustafa Ceceli’nin tanınmamak için elinden geleni yapıyor, İşte Detaylar..

Mustafa Ceceli Herkesi Birbirine Düşürdü: Savunmak Yerine Özür Dile!

Tanınmamak İçin Herşeyi Yaptı!

Gündemden düşmeyen, 7 den 7o e,gerek sanat camiasından , gerek köşe yazarlarından gerekse Türk halkında tepkiler alan, konserleri peşpeşe iptal edilen Ceceli, eski eşi Sinem Gedik ve Şarkıcı İntizar haberlernin sıcaklığının korunduğu bu günlerde  oğlu Arın ve eşi Selin İmer’le Mavi tura çıktı. En son Yat Limanındaki görüntülerinde , herkes tarafından tanınmamak için şapka ve gözlük takdığı ve gizlenmeye çalıştığı gözlemlendi.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Gündemden düşmek için Herşeyi Yapıyor!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli oğlu Arın ve eşi Selin İmer’i birlikle Mavi Tur’a çıkarken ilk defa bu kadar gizlendiği görüldü.  Önceden organizasyonu yapılan, Çeşme limanına demirli özel yata binen Ceceli’nin tanınmamak için hızlıca hareket ettiği gözlemlendi. Yata biner binmez denize açılan Ceceli Ailesinin, Sahillerde olaylar yatışıncaya kadar turlayacağı öğrenildi. Ne zaman dönecekleri ise merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler