Ana SayfaDedikoduSevgilisiyle eğlenmeye çıkan Deniz Çakır'ın gecesi karakolda bitti

İlgili Postlar

Sevgilisiyle eğlenmeye çıkan Deniz Çakır’ın gecesi karakolda bitti

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Meryem Çakırbeyli’si ünlü oyuncu Deniz Çakır ile yaklaşık dört aydır birlikte olduğu sevgilisi Güvenç Dağüstün’ün önce ki gece eğlenmek için Bodrum’da bir mekana gittiler. Çift için çok güzel başlayan gece o kadar da güzel bitmedi, sevgilisiyle eğlenmeye çıkan Deniz Çakır’ın gecesi karakolda bitti.

Deniz Çakır’ın gecesi karakolda bitti

Güzel oyuncu Deniz Çakır ile 4 aydır aşk yaşadığı müzisyen Güvenç Dağüstün, tatil için Bodrum’u seçenlerden oldular. Çift önceki akşam Bodrum’da bir kulüpte eğleniyordu.

Deniz Çakır’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Deniz Çakır ile sevgilisi Güvenç Dağüstün’ün önce ki gece eğlenmek için gittikleri mekana Deniz Çakır’ın eski sevgilisi Volkan Yüksel de gelince ortalık karıştı, güzel başlayan gece karakolda son buldu. İddiaya göre Güvenç Dağüstün yanına iki kişiyi de alarak Volkan Yüksel’in masasına gitti ve mekanı terk etmesini istedi. Daha sonra da kollarında tutularak dışarı çıkartılmak istendi.

Deniz Çakır Yeni İmajı İle “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” Dizisine Geri Dönebilecek Mi?

Posta Gazetesi’nden Hakan Kırarslan’ın yaptığı haberine göre, kulübe bir süre sonra Deniz Çakır’ın eski sevgilisi Volkan Yüksel geldi. Bu sırada mekanda soğuk rüzgarlar esti. İddiaya göre; Deniz Çakır da buz kesti ve sevgilisi Güvenç Dağüstün’ün kulağına bir şeyler söyledi. Takip eden süreçte gerginlik büyüdü, tartışma çıktı ve gece karakolda son buldu.

Deniz Çakır ile Güvenç Dağüstün aşkının ilk görüntüleri! Yakalandılar…

Volkan Yüksel’in İfadesi

Deniz Çakır, sevgilisi Güvenç Dağüstün ve Volkan Yüksel olayların sonrasında karakolluk oldu. İşte Volkan Yüksel’in ifadesi: ”Deniz beni görünce ‘İ..e geldi’ diyerek sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisi Güvenç de iki kişiyle masamıza geldi. ‘Burayı terk et yoksa sana gününü gösteririm’ diye bağırdı. Beni kollarımdan tutup dışarı atmaya çalıştı.”

Deniz Çakır kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler