Ana SayfaDedikoduDeniz Çakır'ın Yeni Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

Deniz Çakır’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Oyuncu Deniz Çakır’ın yeni sevgilisi kim? Ünlü oyuncu Deniz Çakır, geçtiğimiz haftalarda bir eğlence mekanından çıkarken ayakta zor duran görüntüleriyle çok konuşulmuştu. Oyuncu Çakır’ın, o gece yeni sevgilisiyle birlikte olduğuna dair söylentiler yayıldı. Güzel oyuncunun yeni sevgilisinin ise Güvenç Dağüstün olduğu iddia ediliyor. Peki Güvenç Dağüstün kimdir? Merak edilenler, detaylarda haberimizde…

 

Deniz Çakır kimdir?

Alkolü fazla kaçıran Deniz Çakır, ayakta duramadı!

Deniz Çakır, Arnavutköy’de, geçtiğimiz haftalarda geç saatlere kadar eğlendikten sonra bir mekandan çıkarken objektiflere yansımıştı. Güzel oyuncu mekandan, Prof. Dr. Mansur Beyazyürek ve eşi Elif Beyazyürek ile birlikte çıkarken ayakta zor durmasıyla dikkat çekmiş ve o görüntüleri magazin gündemini bir hayli meşgul etmişti.

Gündemi, görüntüleriyle meşgul eden Deniz Çakır’ın mekandaki eğlencesinin ardından yeni aşkı olduğu ortaya çıktı. ‘Duymayan Kalmasın’ programının haberinde yer alan iddialara göre güzel oyuncunun Güvenç Dağüstün’le aşk yaşadığı ve o gecede de yeni sevgilisiyle birlikte olduğu, yapılan açıklamalar arasında bulunuyor.

Serdar Bilgili, Deniz Çakır dedikodularına yanıt verdi

Güvenç Dağüstün Kimdir?

Güvenç Dağüstün, 1978 yılında Ankara’da doğmuştur. Tiyatro ve opera sanatçısıdır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezundur. Ankara Devlet Operası’nın en genç sanatçısıdır. Bariton ve kontrtenor’dür.

Bulgaristan-Varna’da düzenlenen “Uluslararası Varna Festivali” kapsamında kurslara katılmış, Ankara Devlet Operasındaki görevinden ayrılarak bir süre Viyana Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesinde çalışmalarına devam etmiştir. Sonrasında, İzmir Devlet Operası’na konuk sanatçı olarak katıldı. Birçok tiyatro ve müzikalde solistlik yapmıştır.

Güvenç Dağüstün’ün Bazı Çalışmaları

  • Sertab Erener ile ortak projeleri olan “Turco – Latino Connection” caz konserleri büyük beğeni topladı.
  • Fazıl Say ile birlikte bir resital verdi ve Say’ın şarkılarının Türkiye’de ilk seslendirilişini gerçekleştirdi.
  • 2006 – 2007 “Bana Mastika’yı Çalsana” adlı müzikal projede oynadı.
  • 2007-2008 “İstanbul’da Bir Dava” adlı oyunda rol aldı. Bu çalışma, İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında “garajistanbul” sahnesinde prömiyer yaptı.
  • İlk sinema çalışması ise Çağan Irmak’ın “Ulak” adlı filmidir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler