Ana SayfaÜnlülerAlkolü fazla kaçıran Deniz Çakır, ayakta duramadı!

İlgili Postlar

Alkolü fazla kaçıran Deniz Çakır, ayakta duramadı!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Yakın arkadaşı ile eğlencenin tadını çıkaran Çakır, mekan çıkışı ayakta durmakta zorlandı. ünlü oyuncunun bu halleri dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Deniz Çakır alkolü fazla kaçırdı, ayakta durmakta zorlandı

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, önceki akşam yakın arkadaşı Derya Alabora ile birlikte eğlenmeye gitti. Deniz Çakır, eğlenceyi fazla kaçırıp alkolün dozunu fazla kaçırınca olanlar oldu. Ayakta durmakta zorlandı.

Geç saatlere kadar eğlendiler

Cadde’nin haberine göre, iki yakın arkadaş olan ünlü oyuncular Deniz Çakır ve Derya Alabora birlikte rol aldıkları ‘Beyaz’ oyununun prömiyerinin ardından soluğu eğlence mekanında aldılar. Nişantaşı’na giden iki arkadaş, bir mekanda geç saatlere kadar eğlendiler.

Arka kapıdan kaçmaya çalıştı, ama başaramadı

Mekanda alkolü fazla kaçırdığı iddia edilen ünlü oyuncu Deniz Çakır, ön kapıda kendisini görüntülemek için bekleyen basın mensuplarına görüntü vermemek için mekanın arka kapısından çıktı. Ancak, ünlü oyuncudan hızlı davranıp hemen harekete geçen basın mensupları çoktan arka kapıya varmışlardı.

Alkollü araç kullanmaması dikkat çekti

Ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Deniz Çakır, Derya Alabora ile birlikte şoförünün kullandığı araca binip evinin yolunu tuttu. Bu anlarda Deniz Çakır’ın alkollü olduğu için aracını şoförüne emanet etmesi dikkat çekti. Ünlü oyuncunun trafik kurallarına dikkat ettiği bu davranışı herkes tarafından takdir edildi.

Derya Alabora kimdir?

Deniz Çakır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler