Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGülse Birsel Türk Sinema Tarihinde bir ilki başardı!

İlgili Postlar

Gülse Birsel Türk Sinema Tarihinde bir ilki başardı!

Senaryosunu yazdığı ve rol aldığı Aile Arasında isimli filmi, 5 milyondan fazla kişi tarafından izlenen Gülse Birsel, böylelikle Türk sinemasında 5 milyon sınırını aşan ilk kadın olmayı başardı. Detaylar haberimizde…

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda rol aldığı geçtiğimiz Aralık ayında vizyona giren Aile Arasında filmi yoğun ilgi gördü. Başrollerinde ünlü oyuncular Engin Günaydın ile Demet Evgar’ın yer aldığı Aile Arasında filmine ilgi hala daha devam ediyor.

Gülse Birsel, Türk sinemasında 5 milyon sınırını aşan ilk kadın oldu!

Aile Arasında filmi, Box Office’in verilerine göre 5 milyondan fazla kişi tarafından sinemada izlendi. Böylece, Gülse Birsel de sinemada 5 milyon izleyici sınırını aşan ilk kadın olmayı başarmış oldu.

Cem Yılmaz’ın son filmi Arif V 216 ise, şimdiye kadar 4 milyon 700 binden fazla kişi tarafından izlendi. Arif v 216’nın da tıpkı Aile Arasında gibi 5 milyon sınırını aşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçen yıl vizyona giren, milyonlarca kişi tarafından gözyaşları içinde izlenen ve Türkiye’nin Oscar aday adayı olan Ayla filmi de, 5 milyon 500 binin üzerinde kişi tarafından izlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler