Ana SayfaÜnlülerGülşen: Seninle aynı sahnede olmak büyük onur

İlgili Postlar

Gülşen: Seninle aynı sahnede olmak büyük onur

Yeni projesinin tanıtımını yapan eşi Ozan Çolakoğlu’na, destek vermek için sahneye çıkan ünlü şarkıcı Gülşen, eşine övgüler yağdırdı. Gülşen, Ozan Çolakloğlu’na “Sen her şeyinle harikasın Ozan. Seninle aynı sahnede olmak büyük onur.” diyerek destek oldu. Gecenin detayları haberimizde…

Ozan Çolakoğlu Orkestrası sahnede

Ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu Orkestrası, Jolly Joker Vadistanbul’da ilk kez görücüye çıktı. Ozan Çolakoğlu, ekibini ilk kez yeni projesi kapsamında izleyicinin beğenisine sundu. Ozan Çolakoğlu, bu özel gecesinde eşi Gülşen, Edis ve Yıldız Tilbe ile birlikte sahne aldı.

Unutulmaz bir geceye imza attı

Ozan Çolakoğlu, birlikte çalıştığı Tarkan, Ajda Pekkan ve Demet Akalın gibi sanatçıların parçalarını düzenleyerek oluşturduğu özel repertuvarı ile tam iki buçuk saat sahnede kaldı. İzleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gülşen’den eşi Ozan Çolakoğlu’na tam destek

Ünlü şarkıcı Gülşen, eşine tam destek verdi. Gülşen, sahnede eşi Ozan Çolakoğlu’na “Sen her şeyinle harikasın Ozan. Böyle bir müzik adamıyla aynı sahnede olmak büyük onur.” diye bağırarak övgüler dizdi.

Daha dün doğmuştu, zaman ne kadar çabuk geçti!

Eşini yalnız bırakmaya ünlü şarkıcı Gülşen, derin göğüs dekolteli ve kusursuz vücut hatlarını ortaya çıkaran göz alıcı sahne kıyafeti ile dikkat çekerken, doğumdan hemen sonra fit vücuduna geri kavuşmasının sırrını bütün gün oğlu Azur’un peşinden koşturması olarak açıkladı. Gülşen, oğlu Azur için “Daha dün doğmuştu, zaman ne kadar çabuk geçti!” dedi. Gülşen’in “her şey aşktan” yazan dövmesi de dikkat çekti.

Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu düet yapacak mı?

Gecede sahne alan usta sanatçı Yıldız Tilbe, uzun yıllardır küs olduğu Sezen Aksu ile geçtiğimiz günlerde barışmasının ardından basın mensuplarının “Düet sürprizi gelir mi?” şeklindeki sorusuna, “Herkes istiyor ama önemli olan Sezen’in ne dediği.” diye yanıt verdi. Her ikisi de müzik dünyasının en değerli isimlerinden olan Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu, uzun yıllardır küslerdi. Aradan yıllar geçtikten sonra, geçtiğimiz günlerde barışmışlardı. Güzel haberi, sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı. Hayranları, barış haberinin ardından düet müjdesi beklemeye başladı.

Gülşen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler