Ana SayfaDedikoduSerdar Bilgili, Deniz Çakır dedikodularına yanıt verdi

İlgili Postlar

Serdar Bilgili, Deniz Çakır dedikodularına yanıt verdi

Deniz Çakır ile birlikte yemek yedikleri ve otele gittikleri iddiaları ile gündeme gelen Serdar Bilgili, aşk dedikoduları ile ilgili ilk kez konuştu. İddialar hakkında açıklama yapan Bilgili, Deniz Çakır için “Hanımefendiyi tanımıyorum” dedi. Detaylar haberimizde…

Yaklaşık üç hafta önce ünlü oyuncu Deniz Çakır ile Serdar Bilgili’nin baş başa akşam yemeği yedikleri, yemek çıkışı da Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu otele birlikte gittikleri iddiaları ile ilgili son nokta koyuldu. Deniz Çakır’ın Serdar Bilgili’nin sahibi olduğu otelde çekilmiş bir pozu sosyal medya hesabında “Sana da günaydın en sevdiğim yağmurlu İstanbul.” notu ile paylaşmasının ardından kuvvetlenen aşk dedikodularına Serdar Bilgili son verdi.

Serdar Bilgili, konu hakkında bir açıklama yaptı ve “Son dönemde hakkımda birkaç seferdir tekrarlanan Sayın Deniz Çakır ile ilgili asılsız haberlerden dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hanımefendiyi kişisel olarak tanımamaktayım. Konuyla ilgili hassasiyetinizi rica ederim.” dedi.

Serdar Bilgili, haftalardır süre gelen aşk dedikodularına kesin bir dille yaptığı bu açıklaması ile son noktayı koymuş oldu.

Deniz Çakır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler