Ana SayfaDedikoduUğur Pektaş ve Gamze Özçelik yeniden evleniyor!

İlgili Postlar

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik yeniden evleniyor!

Arka Sokaklar isimli dizide tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve evlenen ünlü oyuncular Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti yeniden bir arada. 2012 yılında boşanan çift, yıllar sonra bir arada görüntülenince yeniden evlenecekleri konuşulmaya başladı. İşte detaylar…

Televizyon ekranlarının en uzun süren dizilerinden biri olan Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde tanışıp evlenen, ancak 2012 yılında boşanan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti, yeniden evleniyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan magazin programı D Magazin’in iddiasına göre; 2012 yılında boşanan ve bir oğulları olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti yeniden bir araya gelerek aşk yaşamaya başladı ve Bağdat Caddesi’nde bulunan bir gelinlikçiye gidip gelinlik aldı.

Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik çifti, Arka Sokaklar dizisinde birlikte rol almışlardı. Dizi setinde birbirlerine aşık olmuş ve ilişkilerini evliliğe taşıyarak 2008 yılında Büyükada’da gizlice nikah masasına oturmuşlardı. Bu evlilikten Murathan isimli bir erkek çocukları dünyaya gelen çift, yaşadıkları sorunlar nedeni ile çıkmaza girmiş ve 2012 yılında boşanmışlardı. Ancak, yeniden bir araya geldikleri ve evlilik hazırlıkları yaptıkları iddia ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler