Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır ile Güvenç Dağüstün aşkının ilk görüntüleri! Yakalandılar...

İlgili Postlar

Deniz Çakır ile Güvenç Dağüstün aşkının ilk görüntüleri! Yakalandılar…

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” adlı dizide ‘Meryem’ karakterini canlandıran güzel oyuncu Deniz Çakır geçen haftalarda Arnavut köyde bir mekanda geç saatlere kadar eğlenmiş, çıkışta ayakta durmakta zorlanmış ve çok konuşulmuştu. Deniz Çakır’ın eğlendiği mekanda opera sanatçısı Güvenç Dağüstün’le birlikte olduğu ve çiftin arasında aşk başladığı iddia edilmişti.

Deniz Çakır’ın Yeni Sevgilisi Kim?

Güzel Oyuncu Deniz Çakır ile Güven Dağüstün Objektiflere Yakalandı!

Deniz Çakır Kim?

Güzel oyuncu, yeni sevgilisi Dağüstün ile ilk kez objektiflerince görüntülendi. Sevgilisini sahnede izlemek için dün öğleden sonra uçakla Antalya’ya gelen Deniz Çakır,  kendisini karşılayan Güvenç Dağüstün’e sarılıp öpen Çakır, kameraların görüntü aldığından habersiz otele yan kapıdan girdi. Çakır’ın valizini Güvenç Dağüstün taşıyarak resepsiyona kadar eşlik etti. Çiftin yakalanmamak için aynı katta iki ayrı oda tuttuğu duyumlar arasında

Bu yıl Antalya’da ilki düzenlenen ve 2 Mayıs’ta başlayan Akra Caz Festivali’nin 4’üncü konseri dün akşam otelin bahçesinde yapıldı. Konserin ikinci yarısında piyanonun başına Ece Dağıstan geçti. Solist Güvenç Dağüstün güçlü sesi ile çok beğenildi.  Konserin ilk yarısını, bahçedeki alanın ortalarında ayrılan özel bir bölümde arkadaşlarıyla izleyen Deniz Çakır, verilen arada yerini değiştirdi. Sevgilisi Güvenç Dağüstün sahneye çıkmadan kısa süre önce ön sıralardan birine geçen güzel oyuncu, oturduğu yerden şarkılara eşlik etti. Tezahürat etmeyi de ihmal etmedi. Çok eğlenen güzel oyuncu, mutlu halleriyle görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler