Ana SayfaDizilerBülent Ersoy ve Selçuk Yapar arasında gerilim!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy ve Selçuk Yapar arasında gerilim!

Popstar 2018 her çarşamba akşamı, canlı yayın hayatına devam ederken, dün yayınlanan son bölümünde, Bülent Ersoy ve eski Popstar yarışmacısı Selçuk Yapar arasında yaşanan, gerilimli dakikalarla ekranlara damgasını vurdu.

Bülent Ersoy, 11 yıl sonra Popstar sahnesinde karşısına çıkan eski eşine kaç puan verdi?

 

Popstar 2018 yarışmasında, bilindiği üzere son bölümlerde, Popstar yarışmasının eski finalistleri ve yarışmacıları, programa davet ediliyor. Eski popstar yarışmacıları hem kuliste sunuculuk yaparak yeni yarışmacılara eşlik ediyor hem de seslendirdikleri şarkılarla, geceye ve programa renk katıyor.

Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Uzun hakkında konuştu!

Popstar’a bu hafta, eski popstar yarışmacısı olarak şarkıcı Selçuk Yapar konuk oldu ve kulisin sunuculuğunu üstlendi. Fakat, programın jürisi olan Bülent Ersoy ile aralarında sözlü tartışma ve polemik yaşanınca dün akşam epey bir gerilimli dakikalar yaşandı.

Bülent Ersoy Kimdir

Bülent Ersoy: “Siz değil konuşmaya, hiçbir konuda yetkili değilsiniz”

Dün ekranlara gelen yarışmada Bülent Ersoy ile Selçuk Yapar arasında yaşanan gerilimde; Diva, popstar Yapar hakkında: “bilemem yapar mı, yapmaz mı? Yarıştığı dönemde de elendiği iyi olmuş dedi. Bu sözlerin üzerine Selçuk Yapar da boş durmadı ve Ersoy’a: “45 senesini Türk Halk Müziği’ne vermiş, emekli Güven Yapar’ın oğluyum. Hiç kimse “Yapar” soyadını ti’ye alamaz, her kuşunda eti yenmez şeklinde karşılık verdi.

Bülent Ersoy, Selçuk Yapar’a: “Siz değil konuşmaya, hiçbir konuda yetkili değilsiniz” diyerek başladığı konuşmasında, Yapar’ın; müzik ve ses konusunda fikir beyan edecek yetkide olmadığını dile getirerek resmen “yeni yetme” olduğunu ifade etti. İzleyiciler ve stüdyodakiler gerilimli anlar yaşasa da programın ilerleyen dakikalarında, ikili arasında geçen polemik tatlıya bağlandı. Bülent Ersoy ile eski Popstar yarışmacısı Selçuk Yapar arasında geçen diyalogda yaşananlar ise şöyle…

İşte, o anlar…

https://www.youtube.com/watch?v=k8-tt5krlVE&feature=youtu.be

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler