Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy, 11 yıl sonra Popstar sahnesinde karşısına çıkan eski eşine kaç...

İlgili Postlar

Bülent Ersoy, 11 yıl sonra Popstar sahnesinde karşısına çıkan eski eşine kaç puan verdi?

Bülent Ersoy, 11 yıl aranın ardından ilk canlı yayında eski eşi Armağan Uzun ile karşı karşıya geldi. Armağan Uzun’un, jüri Bülent Ersoy’un karşısına şarkı söylemesi heyecan uyandırırken, Diva eski eşine kaç puan verdi? İşte detaylar…

Bülent Ersoy Eski Eşiyle Yıllar Sonra Karşılaştı

Bülent Ersoy, yıllar sonra eski eşi Armağan Uzun ile karşı karşıya

Popstar 2018 yarışmasında jüri koltuğunda oturan müzik dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy, canlı yayında 11 yıl önceki eşi Armağan Uzun ile karşı karşıya geldi. İki eski eşin yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geldiği anlar heyecanla izlendi.

Bülent Ersoy kimdir?

Armağan Uzun’dan ‘Arkadaşım’ performansı

Armağan Uzun, Popstar 2018 sahnesinde yarışmacı Salih Zülüfoğlu ile yer aldı. Diva’nın eski eşi Armağan Uzun ve yarışmacı Salih Zülüfoğlu, sahnede Nejat Alp’in ‘Arkadaşım’ isimli şarkısını seslendirip mizansen yaptı.

Bülent Ersoy’u ikna etmeye çalıştı

Bülent Ersoy, eski eşi Armağan Çağlayan ve Salih Zülüfoğlu’nun mizansenini beğenmedi ve 50 puan verdi. Ersoy’un, yarışmacı Salih Zülüfoğlu’na verdiği az bulan programın yapımcısı ve sunucusu Osman Tan Erkır, Diva’yı ikna etmeye çalıştı. Erkır, “Bülent Ersoy hakkaniyet sahibi bir insandır. Her an oyunu değiştirebilir. Küçük kızgınlıklar yaşayabilir.” diye konuştu.

Bülent Erosy, eski eşine 100 puan verdi

Bülent Ersoy, Salih Zülüfoğlu sahneden inerken eski eşi Armağan Uzun’a atıfta bulunarak “Bu numarayı sadece sana veriyorum. Haberin ola sadece sana. ‘Hayatımın en büyük hatasını yaptım’ diyenler. Sadece sana 100 veriyorum.” diyerek Zülüfoğlu’nun puanını değiştirdi.

Müzik dünyasının Diva olarak anılan usta ismi dev sanatçı Bülent Ersoy, bir şarkı yarışmasında tanıştığı Armağan Uzun ile evlenmişti. Ancak, bir süre sonra anlaşmazlıklar yaşanmaya başlamış ve ünlü çift yollarını ayırmıştı. 11 yıl sonra ilk kez karşı karşıya geldiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler