Ana SayfaÜnlülerSon dakika: İşte Tosun'un sevgilisi...

İlgili Postlar

Son dakika: İşte Tosun’un sevgilisi…

Binlerce kişinin milyonlarca lirasını dolandırdığı ve ardından yurt dışına kaçtığı iddiaları ile gündemde olan Çiftlik Bank soruşturmasının baş kahramanı Mehmet Aydın’ın yurt dışında yaşadığı hayata ilişkin detaylar gün yüzüne çıkıyor. Mehmet Aydın’ın eşinden boşanmasına neden olan Brezilyalı sevgilisinin fotoğrafı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Gani Müjde’den Bomba Çiftlik Bank Projesi

Mehmet Aydın’ın Brezilyalı sevgilisi ortaya çıktı

Milliyet.com.tr’nin haberine göre; Türkiye’de on binlerce kişinin milyonlarca lirasını dolandırarak Çiftlik Bank soruşturması kapsamında gündemde olan Mehmet Aydın’ın sevgilisinin fotoğrafına ulaşıldı. Mehmet Aydın’ın, eşi Sıla Aydın ile boşanma aşamasına gelmesine neden olan yeni sevgilisinin Brezilyalı olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Sıla Aydın ve eşi Mehmet Aydın, Brezilyalı Caroline Elizabeth yüzünden boşanma aşamasına geldi.

Tosun’un bir dediğini iki etmiyor

İddialara göre; Mehmet Aydın ve Caroline Elizabeth, bir gece kulübünde tanıştı. Aydın ve Elizabeth, eğlencenin ardından bir çeviri programı aracılığı ile yazışmaya başladı. Kısa sürede arkadaşlıkları aşka dönüştü. Brezilyada kendisine bir bağlantı kurmuş olan Mehmet Aydın, Brezilyaya gitmeden önce sevgilisi onun tüm siparişlerini temin ediyor, istediği tüm hazırlıkları yapıyor. Mehmet Aydın’ın ekibi ile de tanışan Caroline Elizabeth, Mehmet Aydın’ın tüm isteklerini yerine getiriyor.

İşte Tosun’un Brezilyalı sevgilisi

Kadın dediğin böyle olur

Mehmet Aydın’ın yakın arkadaşlarının iddia ettiğine göre; Aydın, Caroline Elizabeth ile yaptığı yazışmaların birinden ekran görüntüsü olarak yakın bir arkadaşına gönderdi ve “Kadın dediğin böyle olur.” dedi.

Brezilyalı sevgili boşanma aşamasına getirdi

Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın, eşinin bu yazışmalarını öğrenince sorun yaşamaya geldiler. Mehmet Aydın ve eşi Sıla Aydın’ın, Aydın’ın Brezilyalı sevgilisi Caroline Elizabeth yüzünden boşanma aşamasına geldiği iddia ediliyor.

Nerede olduğu bilinmiyor

Kırmızı bültenle dünyanın dört bir yanında aranan Mehmet Aydın’ın, Dubai’den oturum izni aldığı ve Uruguay vatandaşı olduğu öğrenildi. Ancak, Mehmet Aydın’ın nerede olduğu henüz bilinmiyor.

Tosun olarak anılan Mehmet Aydın, Türkiye’de on binlerce kişinin yüzlerce milyon lirasını dolandırmıştı. Sonra da ortadan kayboldu ve sırra kadem bastı. Şimdi, kırmızı bülten ile dünyanın dört bir yanında aranıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler