Ana SayfaSosyeteMalkoç Sualp'in 63 yaşındaki yeni sevgilisi bakın hangi ünlü çıktı?

İlgili Postlar

Malkoç Sualp’in 63 yaşındaki yeni sevgilisi bakın hangi ünlü çıktı?

İki yıl önce güzel oyuncu Bade İşçil ile boşanan Malkoç Sualp, 63 yaşındaki sosyetik isimle aşk yaşayamaya başladı. 50 yaşındaki Sualp, 63 yaşındaki Güllü Aybar’a gönlünü kaptırdı. Aşk haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Bade İşçil ve Malkoç Sualp oğulları için bir arada!

Malkoç Sulap, 63 yaşındaki Güllü Aybar’a aşık oldu

Ünlü oyuncu Bade İşçil ile 2016 yılında boşanan Malkoç Sualp, kapatılan TİP’in (Türkiye İşçi Partisi) vefat eden eski başkanı Mehmet Ali Aybar’ın kızı Güllü Aybar ile aşk yaşamaya başladı. Elli yaşında olan Malkoç Sulap, kendisinden 13 yaş büyük 63 yaşındaki Güllü Aybar’a aşık oldu.

Bade İşçil ile olaylı boşanma

Malkoç Sulap, oyuncu Bade İşçil ile 2013 yılının Mayıs ayında dünya evine girmişti. Evliliklerinde bir erkek çocukları dünyaya gelen çift, 2016 yılının Haziran ayında olaylı bir şekilde boşanmıştı. 35 yaşında olan Bade İşçil de Malkoç Sualp’ten 15 yaş küçüktü.

Bade İşçil kimdir?

Yine bir sosyetik güzelle

İsmini sosyetik güzellerle yaşadığı aşk haberleri ile sık sık duyduğumuz Malkoç Sulap, şimdi de kendisinden 13 yaş büyük Güllü Aybar ile yaşadığı aşkla gündemde.

Sosyetik güzel Güllü Aybar, magazin gündemine damga vuran en büyük aşkını 1970’li yıllarda İlhan İrem ile yaşamıştı. Çift, 7 yıl birlikte olmuştu. Aybar, 1981 yılında Hakan Behlil ile evlenmiş, Mehmet isimli bir oğlu dünyaya gelmiş ve 1986 yılında boşanmıştı. Sonrasında, kendisinden 10 yaş küçük Menderes Utku ve ardından da kendisinden 15 yaş küçük eski basketbolcu Murat Evliyaoğlu ile aşk yaşamıştı. Sosyetik güzelin son aşk yaşadığı isim mimar Akın Nalça olmuştu. Güllü Aybar ve yaşıtı olan Akın Nalça, on yıl boyunca aşk yaşamıştı. Güllü Aybar’ın son sevgilisi, Bade İşçil ile iki yıl önce boşanan Malkoç Sualp oldu. O da kendisinden 13 yaş küçük.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler