Ana SayfaÜnlülerYaşar İpek Seren Serengil düğün tarihi belli oldu

İlgili Postlar

Yaşar İpek Seren Serengil düğün tarihi belli oldu

Seren Serengil, Star TV’de yayınlanan hem yorumcu hem de sunucu olarak yer aldığı magazin haberleri değerlendirmelerinin yapıldığı ‘Duymayan Kalmasın” programında düğün tarihini açıkladı! Yaşar İpek Seren Serengil düğün tarihi belli oldu.

İşte Seren Serengil’in nişanlığı!

Bir dargın bir barışık süreçler yaşayan ve hep reklam aşkı olduğu konuşulan Yaşar İpek Seren Serengil aşkı nisan ayı sonunda yaptıkları nişanla evliliğe doğru yol almıştı. Nişan öncesinde konuşulanlardan daha fazlasını içeren damat tarafının yer almadığı nişan magazin gündemini sallamıştı.

Seren Serengil kimdir?

Henüz nişanlanmalarının üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen Seren Serengil’den müjdeli haber geldi. Daha nişanın sıcaklığı yeni yeni yerini soğumaya bırakırken Seren Serengil düğün tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı ve düğün tarihini açıkladı.

Seren Serengil’le nişanlanan Yaşar İpek, çirkin el hareketiyle şaşkınlık yaşattı!

Düğün Fransa’da

Meslektaşı Yaşar İpek ile kısa bir süre sonra Fransa’da dünya evine gireceklerini duyuran yorumcu, sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, “12 Haziran Salı günü evleniyoruz” dedi. Seren Serengil ayrıca düğün hazırlıklarıyla müstakbel eşi Yaşar İpek’in ilgilendiğini söyledi.

Demet Akalın Seren Serengil’in Nişanına mı Katıldı? Küslük Bitti mi?

Nişan İçin 100 bin lira harcadılar

Magazin dünyasının en çok ilgi gösterdiği çiftlerden biri olan Yaşar İpek ve Seren Serengil, geçtiğimiz ay Şile’de aile ve yakın dostlarının katıldığı sade bir merasimle nişanlanmıştı. 100 bin lira harcandığı öğrenilen nişana Yaşar İpek’in annesi ve kız kardeşi katılmamış ve her ikisi de nişandan bir gün önce yurt dışına farklı ülkelere gideceklerini Instagram hikayesinde paylaşmıştı.

Seren Serengil, görümcesinin nişanına katılmasını istememesinin nedenini açıkladı!

Seren Serengil, konuyla ilgili, “Ben öyle uygun gördüm. Evet, ben istemedim. Geçerli nedenlerim vardı” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler