Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Seren Serengil'in Nişanına mı Katıldı? Küslük Bitti mi?

İlgili Postlar

Demet Akalın Seren Serengil’in Nişanına mı Katıldı? Küslük Bitti mi?

Seren Serengil ve Yaşar İpek bir küsüp bir barıştıkları ilişkilerinin, sonunda adını koydular. Bu akşam nişan yüzüklerini takan çiftin, bu mutlu törenine ise kimlerin katıldığı çok merak edildi. Özellikle de bir süredir küs oldukları Demet Akalın’ın, nişan törenine gelip gelmediği büyük merak konusu oldu.

Seren Serengil Kimdir

Yaşar İpek kimdir?

 

Seren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor! Çiftten ilk nişan fotoğrafı geldi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in fırtınalı aşkı sonunda duruldu. Yaklaşık bir ay önce ilişkilerini evliliğe taşımaya karar veren ünlü ikili, bu akşam sadece yakın tanıdıklarını çağırdıkları özel bir davetle nişanlandılar. Günlerdir bu tören için provalar yapan ünlü çiftler, sonunda yüzüklerini taktı. Seren Serengil; gecede yeşil kıyafetiyle göz kamaştırırken, nişan töreni için davetli listelerini Serengil’in hazırladığı ve az kişinin davete katıldığı öğrenildi.

İşte Seren Serengil’in nişanlığı!

Kaynana ve Görümce nişan yerine, tatile gitti!

Çiftin nişan görüntüleri ve davetlilerin kimler olduğu merak ediliyorken, nişana Yaşar İpek’in annesi ve kız kardeşinin katılmadığı ortaya çıktı. Nişan gününden bir gün önce, Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem Şafak İpek’in; annesiyle tatil hazırlıkları yaptıklarını, (nişan töreninin olduğu gün ise) annesinin Kıbrıs’a, kendisinin ise yurt dışına tatile gideceğini Instagram’dan duyurduğu ortaya çıktı.

Seren Serengil istenmeyen gelin mi! Yaşar İpek’in ailesi nişana katılmayacak mı!

Seren Serengil istenmeyen gelin haberlerine bomba yorum. Ben istemedim!

Seren Serengil’den Demet Akalın’a sert sözler: Merhametten anlayacak son kişisin!

Nişana Okan Kurt davetliydi ama…

Bilindiği üzere, yıllardır Seren Serengil’le dost olan Demet Akalın’ın, Gülben Ergen davası nedeniyle Seren ile araları bozuktu. Serengil; husumetli olduğu Gülben Ergen’in avukatıyla, kendisi için anlaşma yapan Demet Akalın’a küsmüş ve onu, sosyal medyadan silmişti.

Seren Serengil ve Yaşar İpek, evlilik kararı aldıktan sonra düzenleyecekleri nişan törenleri için bu ayın ilk günlerinde, Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt adına nişan davetiyesi göndermişti. Bu hareketi bir zeytin dalı olarak kabul eden Demet Akalın ise bu davetiyeyi “çok mutlu ol” notu ve Seren Serengil etiketiyle Instagram’da paylaşmıştı.

Demet Akalın’dan Seren Serengil’e nişan mesajı

Akalın; bu paylaşımından sonra, kendi kına gecesinde Seren’in de olduğu bir fotoğraf daha etiketleyerek paylaşmıştı. Akalın’ın bu paylaşımları, eski dostların arasındaki buzları ettiği düşünülüyor.

Demet Akalın’dan Şaşırtan Seren Serengil Paylaşımı

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in bu akşam düzenlenen nişan törenine, Demet Akalın’ın katılıp katılmayacağı ve diğer davetlilerin kimler olduğu, başka nişan görüntüleri de merak ediliyorken; Serengil’in, nişanından yeni bir fotoğraf daha paylaşmasıyla, bu merakımız bir nebze olsa da dindi…

Serengil’in, Demet Akalın’la küslüklerinin bittiğini bu fotoğraf resmen kanıtlamış oldu. Ayrıca nişan törenine, Demet Akalın haricinde; Deniz Seki, Lerzan Mutlu, modacı Gülşah Saraçoğlu’nun da davetli olduğu görüldü. Diğer davetlilerin kimler olduğu ise hala gizemliliğini koruyor…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler