Ana SayfaDedikoduSeren Serengil istenmeyen gelin haberlerine bomba yorum. Ben istemedim!

İlgili Postlar

Seren Serengil istenmeyen gelin haberlerine bomba yorum. Ben istemedim!

Magazin haberleri severlerin bildiği gibi Seren Serengil ve Yaşar İpek bugün nişanlanıyor. Magazinseverlerin merakla beklediği nişana, Yaşar İpek’in ailesi katılmayacak mı? Seren Serengil istenmeyen gelin mi? haberleri bugün gündemde üst sıralarda yerini almıştı. Seren Serengil’den haber niteliği taşıyan bomba bir yorum geldi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil İstenmeyen Gelin mi?

Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem Şafak İpek, dün sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede annesi Fatoş İpek ile birlikte bir fotoğraflarını paylaşarak üzerine “Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs’a gidiyor. Bizde yurt dışına.” yazdı. Eylem Şafak İpek bu paylaşımı yapması Yaşar İpek ve Seren Serengil’in yarın gerçekleşecek olan nişan törenine katılmayacaklarının açık bir göstergesiydi. Herkes Seren Serengil istenmeyen gelin mi? sorularını sormaya başladı.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil istenmeyen gelin

Seren Serengil istenmeyen gelin mi! Yaşar İpek’in ailesi nişana katılmayacak mı!

Seren Serengil İstenmeyen Gelin Tepkisi Gecikmedi

Takipçilerinin Yaşar İpek’in ailesinin nişana katılmayacak olması sorulması üzerine Seren Serengil İstenmeyen gelin tepkisi gecikmedi. Bugün çıkan, “Yaşar İpek’in annesi ve kız kardeşi nişana katılmıyor” haberlerine cevap niteliğinde bir yorum yaptı. Seren Serengil özetle “ben istemedim” diyor. Takipçilerinin yorumlarına “Ben öyle uygun gördüm cnm” ve “evet ben istemedim geçerli nedenlerim vardı öyle uygun gördük” cevaplarını verdi.

Seren Serengil’den sonra Erol Köse’de Gülben Ergen hakkında konuşmaktan üç gün hapis yatacak!

Seren Serengil İstenmeyen Gelin Tepkisi
Seren Serengil İstenmeyen Gelin Tepkisi

Bu katı duruşun arkasında ne olduğunu bilmesek de önce anne gelir demeden edemiyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler