Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil istenmeyen gelin mi! Yaşar İpek'in ailesi nişana katılmayacak mı!

İlgili Postlar

Seren Serengil istenmeyen gelin mi! Yaşar İpek’in ailesi nişana katılmayacak mı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek yarın nişanlanıyor. Merakla beklenen nişana, Yaşar İpek’in ailesi katılmayacak mı? Seren Serengil istenmeyen gelin mi? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek trafik kurallarını hiçe saydı, bir de o anları paylaştı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişanında kötü sürpriz

Son zamanlarda magazin gündeminden bir an olsun düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çift, yarın nişan yüzüklerini takıyor. Ancak, Yaşar İpek’in ailesi Seren Serengil’i istenmeyen gelin ilan etti. İpek’in ailesi nişana katılmayacaklarını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Yaşar İpek kimdir?

Nişana, Yaşar İpek’in ailesi katılmıyor

Yaşadıkları kısa süreli ayrılık sonrası imzaladıkları ilişki sözleşmesi ile son zamanların en dikkat çeken isimlerinden olan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, nişan yüzüklerini İpek ailesi olmadan takacak. Yaşar İpek’in magazin yazarlığı yapan kız kardeşi Eylem Şafak İpek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Yaşar İpek’in nişanına katılmayacaklarını duyurdu.

Seren Serengil kimdir?

Sosyal medyadan duyurdular

Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem Şafak İpek, sosyal medya hesabından annesi Fatoş İpek ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşarak “Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs’a gidiyor. Bizde yurt dışına.” notunu ekledi. Kız kardeşin bu paylaşımı, Yaşar İpek ve Seren Serengil’in yarın gerçekleşecek olan nişan törenine katılmayacaklarının mesajını verdi.

Seren Serengil ve görümcesi küstü

Yaşar İpek’in magazin yazarı olan kız kardeşi Eylem Şafak İpek’in, gelin adayı Seren Serengil ile küs olduğu ve görüşmedikleri iddia ediliyor.

Anne, kız kardeş ve dayı nişana katılmayacak

Seren Serengil ve Yaşar İpek’e nişan arefesinde ilk kötü sürpriz İpek’in ailesinden geldi. Yaşar İpek’in annesi, kız kardeşi ve dayısı, Seren Serengil ile olan nişan törenine katılmayacak.

Seren Serengil istenmeyen gelin

Yaşar İpek ile yarın akşam nişan yüzüklerini takacak olan Seren Serengil’in, Yaşar İpek’in ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildi. Nişan törenine gitmek yerine tatile gitmeye karar veren İpek ailesi, ünlü şarkıcı Yaşar İpek’e ve bir süredir aşk yaşadığı ünlü sunucu Seren Serengil’e nişan arefesinde kötü bir sürpriz yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler