Ana SayfaÜnlülerUsta oyuncudan Özge Özpirinçci’ye övgü dolu sözler! O sahne ders olarak okutulmalı!

İlgili Postlar

Usta oyuncudan Özge Özpirinçci’ye övgü dolu sözler! O sahne ders olarak okutulmalı!

Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veren başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, usta oyuncudan övgüler aldı. Dizideki bir sahnesini oynamaktan çok yaşayan ve izleyiciye başarıyla aktaran Özpirinçci, Gülriz Sururi’nin takdirini kazandı. Detaylar haberimizde…

Kadın dizisi böyle devam ederse kendi ipini kendi çekecek!

Özge Özpirinçci’ye övgüler

Ekranların reyting rekortmeni Kadın dizisinde rol alan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, dizideki performansı ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Dizide Bahar karakterine hayat veren Özpirinçci, son bölümde hastalığını tedavisi için gerekli olan iliği Şirin’in sonunda vermeye razı olduğunu öğrendiği anda yaşadığı sevinç anlarının gösterildiği sahnedeki performansı ile olay yarattı. Ünlü oyuncu o anı rol alarak değil de gerçek hayatta yaşamışcasına bir performans sergiledi. Ekran başındaki izleyiciler, aktarılmak istenen duyguyu tam anlamıyla yaşadılar. Sosyal medyada övgüler yağdırılan o sahneye bir yorum da usta oyuncu Gülriz Sururi’den geldi.

İşte Bahar’ın ilik bulunduğunu öğrendiği o sahne

Gülriz Sururi kimdir?

Tecrübeli oyuncu Gülriz Sururi, Özge Özpirinçci’nin sergilediği o performans hakkında yorumda bulundu. Sururi, Özge Özpirinçci’nin oyunculuğuna da övgüler yağdırdı.

İşte Gülriz Sururi’nin Özge Özpirinçci’nin oyunculuğu hakkında yaptığı yorum:

GEÇTİĞİMİZ SALI AKŞAMI “KADIN” DİZİSİNİ İZLEDİM BU GÜN CUMA..FARKINA VARDIM Kİ,BU ÜÇ GÜNDE ARA ARA GÖZLERİMİN ÖNÜNDE ÖZGE’NİN BAZI SAHNELERİ DANS EDİYOR; BENİ BÖYLE ETKİLEYEN BU GENÇ OYUNCUYLA, DUYGULARIMI PAYLAŞMAM GEREK. KADIN HASTA, MECALSİZ, HASTALIĞINDAN KURTULMASI ONA UYAN İLİĞİN BULUNMASINA BAĞLI VE BEKLENMEDİK BİR ANDA İLİĞİN BULUNDUĞU HABERİNİ ALIYOR; İŞTE O ANDAN SONRAKİ DAKİKALAR BİR OYUNCULUK ŞÖLENİYDİ.. ÖLMEYECEĞİNİ ALGILAMA SÜRECİNİN BİRDEN SEVİNCE DÖNÜŞMESİ, SEVİNÇTEN KELİMELERE HAKİM OLAMADAN ÇIKARDIĞI SESLER, BU SEVİNCİ DOSTLARIYLA PAYLAŞMASI.. İŞTE BU SAHNE OYUNCU ADAYLARINA DERS OLARAK İZLETİLMEYE DEĞER. BENİ ÇOK MUTLU ETTİN SEVGİLİ ÖZGE YOLUN AÇIK OLSUN.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci’den Gülriz Sururi’ye teşekkür gecikmedi

Usta oyuncu Gülriz Sururi’nin, dizideki performansı ve oyunculuğu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile övgüler yağdırdığı Özge Özpirinçci, Sururi’nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından “Mesleğin ustalarından #GülrizSururi ye en samimi ve derin teşekkürlerimi bizzat iletmek için gün sayıyorum!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler