Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor! Çiftten ilk nişan fotoğrafı...

İlgili Postlar

Seren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor! Çiftten ilk nişan fotoğrafı geldi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti bu akşam nişanlanıyor! Yakınlarının ve dostlarının şahitliği ile nişan yüzüklerini takacak olan ünlü çift, tam gaz nisan hazırlıklarına devam ediyor. Merakla beklenen nişan çiftinden ilk fotoğraf geldi. Seren Serengil beyazlar içinde. Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan töreninden detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek nişanlanıyor

Aylardır aşkları ilk gündemden düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, bu akşam nişanlanıyor. Yaşar İpek’in kız kardeşi ve annesinin katılmayacağı nişan töreni, ünlü çiftin dostlarının şahitliği ile gerçekleşecek. Seren Serengil ve Yaşar İpek, bu akşam nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk resmi adımı atmış olacak.

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan gününden ilk poz

Seren Serengil, nişan töreninin ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Beyazlar içinde olan Serengil, fotoğrafına “Mutluluğun tarifi yok. Beni almaya gelmiş sevgili” notunu düştü.

Yaşar İpek’in kız kardeşi ve annesi nişana katılmayacak

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan törenine İpek’in magazin yazarı olan kız kardeşi Eylem Şafak İpek ve annesi Fatoş İpek katılmayacak. Eylem Şafak İpek, annesi ile birlikte nişana katılmayacaklarını dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurdu. Kız kardeş, annesi ile birlikte çekilmiş fotoğrafına “Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs’a gidiyor. Biz de yurt dışına.” notunu ekleyerek nişana katılmayacaklarını ilan etmiş oldu.

Nişanı kız tarafı yapar ama…

Nişandan önce davetiyeyi bir kez daha sosyal medya hesabından paylaşan Seren Serengil, paylaşımına “Nişanı kız tarafı yapar ya, biz de onu da sevgilim yaptı. Her şeyi o hazırladı o yaptı tüm hazırlığı benim en seveceğim şekliyle. Ben işin biraz süslemesine karıştım o kadar Serdar’cığımla birlikte kendi davet etmek istediği kişiler dışında benim kimleri görmek istediğimi kimi görmek istemediğimi sorma nezaketinde bulundu. Bende ona bir liste verdim orada kalbimin içindekilerini orada olmasından mutlu olacağım kişileri yazdım “kalbini sevdiklerim bunlar” dedim tutuşturdum eline. Birbirimize söz vereceğimiz bu mutlu günümüz de bir tek onlar olsun istedim sağ olsun beni kırmadı. Sizleri de bu mutlu günümde cebimde taşıyacağım biliyorum mutlu olmama mutlu olacaksınız şimdiden hepinizi öperim dua edin kalbim durmasın heyecandan. Sizi seviyorum…” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler