Ana SayfaÜnlülerÜstsüz videosu olay yaratan Serel Yereli'den eleştirilere tepki: Benim ülkem neden böyle...

İlgili Postlar

Üstsüz videosu olay yaratan Serel Yereli’den eleştirilere tepki: Benim ülkem neden böyle olmasın?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üstsüz videosunu paylaşan Serel Yereli eleştiri oklarının hedefi olunca cevap hakkını kullandı. Yine sosyal medya hesabından açıklama yapan Yereli, soyağacını ve üstsüz insanların çimlerin üstünde güneşlendiği paylaşımları ile olay yaratacak açıklamalara imza attı. Detaylar haberimizde…

Usta gazeteciden, Serel Yereli’nin çıplak paylaşımını eleştiren Demet Akalın’a yaylım ateşi

Serel Yereli’den üstsüz paylaşım

Genç oyuncu Serel Yereli, geçtiğimiz günlerde yurt dışında gittiği bir parkta üstsüz güneşlenirken çekilmiş bir videosunu “Hava çok sıcaktı, soyundum” notu ile sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Güzel oyuncu, bu paylaşımının ardından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Sosyal medyada, “Yaşasın özgür Avrupa” notunu yazdığı paylaşımı ile “Geri dönme” yorumlar bile yapılmıştı.

Serel Yereli kimdir?

 

Serel Yereli’den soyağaçlı yanıt

Seren Yereli, eleştirilerin ardından dün sosyal medya hesabından soyağacını paylaşarak altına “30 göbek İzmirliyim , bir yere sahip çıkmak ya da ait olmak ne demek? Sülalem biliyor belli ki bu 1! 2.’si ‘Yaşasın özgür Avrupa’ demek , ‘lanet olsun Türkiye demek değildir’, okuma-anlama konusundaki problemleriniz size bazı cümleleri hayal dünyanız ile tamamlamayı öğretmiş. Bir şeyi beğenirken diğerini de beğenebilir insan bunu biliyor muydunuz? Bence deneyin!” notunu yazdı.

Benim ülkem neden böyle olmasın, neden huzurlu olmamalıyız?

Ünlü oyuncu, yine sosyal medya hesabından bir parkta çimlerin üstünde üstsüz güneşlenen insanların fotoğrafını paylaşarak “Konu çıplak olmak değil rahat olmak. Tecavüze ‘haklı’ bir gerekçe bulunamaycağını bilmenin verdiği özgüvenle rahatça yaşamak. Çarşafını ya da tercihen giyilen herhangi bir kıyafetinin de yargılanmayacağını biliyor ve onu da gönül rahatlığıyla giyiyor olmak. Çünkü kimsenin başka hayatları dikizleyerek bunu yargılama hakkına sahip olmadığını farkında olduğu, eğitimde bütünlüğün sağlandığı bir ortamda yaşamak – benim ülkem neden böyle olmasın neden huzurlu olmamalıyız ki? Ben ünlü bile değilim alt tarafı bir dizide oynadım, Avrupa’da işimi yapmaya çalışıyorum 1 yıldır ne ara bu kadar dikkat çeker oldu böyle şeyler… Bu kadar mı kolay gündem olmak? Belki de bu yüzden sesimle, müziğimle gündem olacağım yerlerde bir kariyer elde etmeye çalışıyorum. Ama bunu basit bir çıplaklık mevzusu olarak asla görmedim! Çünkü benim ya da bir başkasının bedeni gözümde asla bir obje olmadı. Hadi şimdi beni rahat bırakın.” yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler