Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı'nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’a hapis şoku!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’a hapis şoku!

Ebru Şallı’nın evli olduğu ortaya çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, hapis şoku yaşadı. Uğur Akkuş’ın eşi Gonca Akkuş’un kendisini darp ettiği ve ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle açtığı davada, Uğur Akkuş’a hapis cezası verildi. Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, eşine saldırdı! Polisler güçlükle ayırdı!

Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş’a şok

Geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş’a büyük şok. Uğur Akkuş’un, Gonca Akkuş ile evli olduğunun ortaya çıkmasının ardından sıkıntılı günler yaşayan çift, bu defa da hapis şoku ile karşılaştı.

Ebru Şallı kimdir?

Uğur Akkuş’a hapis cezası

Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş’un, Uğur Akkuş’un kendisini darp ettiği ve ölümle tehdit ettiği gerekçesi ile mahkemeye başvurduğu, mahkemenin Uğur Akkuş’a iki yıl hapis cezası verdiği, ancak suçu eşine karşı işlediği gerekçesi ile bir kat daha arttırarak dört yıl hapis cezası verdiği, yapılan indirimler neticesinde hapis cezasının üç yıl dört ay olarak belirlendiği iddia ediliyor.

Uğur Akkuş’tan, Gonca Akkuş’a saldırı

Uğur Akkuş ve Gonca Akkuş, geçtiğimiz günlerde saldırı haberi ile gündeme gelmişti. Tedbir nafakasını ödemediği gerekçesi ile icra memurları ve polis ekiplerini de yanına alarak Uğur Akkuş’un Şişli’de bulunan evine giden Gonca Akkuş’a, Uğur Akkuş’un asansörde saldırdığı, polis ekiplerinin çifti zar zor ayırdığı iddiaları gündeme gelmişti. Gonca Akkuş, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından “İyim arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Zerre korkum yok. Memur arkadaşlara minnettarım…” açıklamasını yapmıştı.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşkı

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, geçtiğimiz yaz aylarında birlikte tatil yaparken basın mensuplarının objektifine yakalanmıştı. Aşk haberlerinin ardından, Uğur Akkuş’un Gonca Akkuş ile evli olduğu ortaya çıkmıştı. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti, o dönem evli bir erkekle birlikte olma konusunda çok eleştirilmişti.  Uğur Akkuş da, eşi Gonca Akkuş ile boşanma sürecine girmişti. Uzun süredir aralarında gerginlik var. Ancak, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş yaşananlara, konuşulanlara hiç kulak asmadılar. Çift, hala daha aşklarını doyasıya yaşamaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler