Ana SayfaÜnlülerİşte Seren Serengil'in nişanlığı!

İlgili Postlar

İşte Seren Serengil’in nişanlığı!

Seren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor. Sadece kendine çok yakın hissettiği kişileri nişan törenine şahit olmaları için davet eden Seren Serengil ve Yaşar İpek, nişan töreni için günlerdir hazırlanıyordu. Her şeyin kusursuz olması için günlerdir hazırlık yapan Seren Serengil’in nişanlığı da göz kamaştırdı. Seren Serengil nasıl bir nişanlık giydi? Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan töreninden ilk görüntüler ortaya çıkmaya başladı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek bu akşam nişanlanıyor! Çiftten ilk nişan fotoğrafı geldi!

Seren Serengil ve Yaşar İpek nişanlanıyor

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in aylardır hazırlandığı nişan töreni başladı. Bugünün kusursuz olması için haftalardır hazırlık yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti, nişan yüzüklerini takmak üzere nişan törenine başladı.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’in nişanlığı göz kamaştırdı

Seren Serengil, hayatının en anlamlı gecesi için heyecanlı bekleyişinin sonuna geldi. Nişan günü, gündüz saatlerinde sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya başlayan Serengil, nişan öncesinde bembeyaz bir elbise giymeyi tercih etmişti. Hazırlıklarını tamamlayan Serengil, sonunda nişan töreninde davetlilerin önüne çıkacağı özel kıyafeti ile ilk pozunu verdi. Seren Serengil, nişanında yeşil ağırlıklı şık bir tuvalet giydi.

İşte Seren Serengil’in nişanlığı

Nişana, Yaşar İpek’in ailesi katıldı mı?

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan törenine, İpek’in annesi ve kız kardeşi katılmadı. Yaşar İpek’in kız kardeşi Eylem Şafak İpek, dün sosyal medya hesabından annesi ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşarak “Annemle tatil hazırlığı yarın o Kıbrıs’a gidiyor. Biz de yurt dışına.” notunu düşmüş ve ağabeyinin nişan törenine katılmayacaklarını duyurmuştu.

Yaşar İpek kimdir?

Sadece kalbini sevdiklerimin katılmasını istedim mesajı

Seren Serengil ise, sosyal medya hesabından nişan davetiyesini son kez paylaştığı paylaşımında Yaşar İpek’in nişana katılmayan aile üyelerine göndermede bulunarak “Nişanı kız tarafı yapar ya, biz de onu da sevgilim yaptı. Her şeyi o hazırladı o yaptı tüm hazırlığı benim en seveceğim şekliyle. Ben işin biraz süslemesine karıştım o kadar Serdar’cığımla birlikte kendi davet etmek istediği kişiler dışında benim kimleri görmek istediğimi kimi görmek istemediğimi sorma nezaketinde bulundu. Bende ona bir liste verdim orada kalbimin içindekilerini orada olmasından mutlu olacağım kişileri yazdım “kalbini sevdiklerim bunlar” dedim tutuşturdum eline. Birbirimize söz vereceğimiz bu mutlu günümüz de bir tek onlar olsun istedim sağ olsun beni kırmadı. Sizleri de bu mutlu günümde cebimde taşıyacağım biliyorum mutlu olmama mutlu olacaksınız şimdiden hepinizi öperim dua edin kalbim durmasın heyecandan. Sizi seviyorum…” şeklinde bir not yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler