Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş incecik oldu! Bu kadar kiloyu nasıl verdi?

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş incecik oldu! Bu kadar kiloyu nasıl verdi?

Yıllarca fazla kiloları ile başı dertte olan Nur Yerlitaş, şimdilerde tanınmayacak kadar değişti. Ünlü modacı, o kadar çok kilo verdi ki, adeta incecik oldu. Formda ve fit bir görünüme kavuşan Yerlitaş, bu kadar kiloyu nasıl verdi? Detaylar haberimizde…

Son Dakika! Nur Yerlitaş 64 Yaşında Hayatını Kaybetti! Nur Yerlitaş Neden Öldü?

Nur Yerlitaş incecik oldu. Görenler tanıyamıyor!

Geçtiğimiz yıla kadar ekranlarda fazla kiloları ile görmeye alışık olduğumuz Nur Yerlitaş, artık bambaşka biri. Fazla kilolarından tamamen kurtulan ünlü modacı, şimdilerde son derece fit bir görünüme sahip. Nur Yerlitaş’ın bu kadar kiloyu nasıl verdiği, nasıl incecik olduğu merak ediliyor.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş nasıl kilo verdi?

Nur Yerlitaş’ın kilo vermesi hakkında mide küçültme ameliyatı iddiaları atılmıştı. Ancak, Yerlitaş nasıl kilo verdiğini kendisi anlattı. Mide ameliyatı iddialarını kesin bir dille reddeden ünlü modacı, spor ve diyetle kilo verdiğini ifade etti.

Ameliyat olmadım

Nur Yerlitaş, nasıl kilo verdiği hakkında yaptığı açıklamada; “Standartların önünde bir kilom vardı. O kiloyu 11 aya böldüm. Mide küçültme falan ameliyatı olmadım. Olsam söylerdim. Çok düzenli bir diyet yaptım, hiç kendimi yormadan. Sonra baktım midem küçüldü. Porsiyonlarım önce yarıya, sonra çeyreğe indi.” şeklinde konuşmuştu.

İşte Nur Yerlitaş’in kilo verdikten sonraki görüntüsü

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, kilo vermeye başlaması ile birlikte onu rahatsız eden gıdısından ameliyat oldu ve sarkıkları toplattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler