Ana SayfaKimdirNur Yerlitaş kimdir?

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş kimdir?

Meme küçültme ameliyatı olmak için gittiği hastanede yapılan tetkitler sırasında meme kanseri olduğunu öğrenen ve detaylı kontroller sonrası meme kanseri ameliyatı olarak taburcu olan ünlü modacı Nur Yerlitaş kimdir? Nurella olarak tanınan Nur Yerlitaş nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, özel hayatına dar bilinmeyenler neler? Nur Yerlitaş hakkında merak edilenleri sizler için bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Nur Yerlitaş kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da dünyaya geldi. Saadet Yerlitaş’ın kızı olan Nur Yerlitaş’ın Benan isimli bir de kız kardeşi vardır. Türkiye’nün en ünlü modacılarından biridir.

Nur Yerlitaş’ın burcu nedir?

11 Aralık günü dünyaya gelen Nur Yerlitaş, Yay burcudur.

Nur Yerlitaş’ın nasıl ünlü oldu?

Ünlü modacı dobra tavırları ve açıksözlülüğü ile tanınıyor. Nur Yerlitaş, kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak isimlendiriyor. Bilindik ve klasik tabir ile “modacı” olarak anılmak istemiyor. Yerlita?, modacılık mesleğine 80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiğ?i kıyafetleri satarak adım attı.

Nur Yerlitaş’ın hayatı

Kendini “arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkar, bazen de gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gider. Nişantaşı’nda ikamet eden Nur Yerlitaş’ın Milano’da tavanları yüksek olan küçük bir dairesi bulunuyor. Mutfağına iki buzdolabı koyan ünlü modacı, bir dolaba meyve ve içecekleri yerleştirirken, diğer dolaba ise pasta gibi yiyecekleri koyuyor. Evinde iki yardımcısı olan Nur Yerlitaş, her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle hamam usulü yıkanıyor. Ünlü modacı Nur Yerlitaş, çok sayıda ünlü isimlerin kıyafetlerini dikiyor. Türkiye’nin en önemli modacılarından biri olarak tanınan Nur Yerlitaş, sempatik tavırları ile sevilen bir isimdir.

Sağlık sorunları ile son dönemde gündem olan Nur Yerlitaş 27 Nisan 2020’de hayatını kaybetti.

Son Dakika! Nur Yerlitaş 64 Yaşında Hayatını Kaybetti! Nur Yerlitaş Neden Öldü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler