Ana SayfaKimdirİzzettin Altunsöz Kimdir?

İlgili Postlar

İzzettin Altunsöz Kimdir?

İzzettin Altunsöz kimdir? Muaythai Avrupa Şampiyonu olan İzzettin Altunsöz kaç yaşında? İzzettin Altunsöz aslen nereli? İzzettin Altunsöz hangi burç? İzzettin Altunsöz biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler.

Boğa Burcu Ünlüler

İzzettin Altunsöz kaç yaşında? İzzettin Altunsöz aslen nereli? İzzettin Altunsöz hangi burç?

10 Mayıs 1999 doğumlu olan İzzettin Altunsöz aslen Mardinlidir. Şu an 21 yaşında olan başarılı sporcu boğa burcudur.

10 Mayıs doğumlu ünlüler

İzzettin Altunsöz boyu? İzzettin Altunsöz kilosu?

3 kez İFMA Muaythai Avrupa Şampiyonu olan İzzettin Altunsöz 1,79 metre boyunda ve 67 kilogramdır.

İzzettin Altunsöz kimdir?

Kariyeri boyunca 3 kez İFMA Muaythai Avrupa Şampiyonu olmayı başarmıştır. Ayrıca 2017-2018 Muaythai Türkiye şampiyonluğu, 1 kez kickboks Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır. Kariyeri başarılarla dolu olan sporcumuz ayrıca 2018 yılında Çek Cumhuriyeti Prag kentinde düzenlen büyükler bay-bayan Muaythai Avrupa şampiyonasında ülkemizi 60 kg büyük erkekler kategorisinde Macaristanlı, Fransız ve finalde Belarus’lu rakiplerini yenerek Muaythai Avrupa Şampiyonasında Muaythai Avrupa şampiyonu olmuştur. Bayrağımızı temsil etmiştir.

Kariyeri boyunca başarılarıyla dikkat çeken İzzettin Altunsöz çıktığı 16 resmi müsabakada 14 galibiyet alarak başarılı bir kariyer başlangıcı gerçekleştirmiştir.

Profesyonel dövüşçü en son dövüştüğü 30 ağustos 2019 zafer bayramında  TV8 – TV8,5. ekranlarında canlı yayında Bosna Hersek’li rakibini 5. saniyede nakavt etmiştir. Yapmış olduğu bu nakavt gazetelerde ve medyada dünyanın en hızlı nakavtı olarak yer almıştır.

İzzettin Altunsöz Sosyal Medya Hesapları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler