Ana SayfaKimdirSerel Yereli kimdir?

İlgili Postlar

Serel Yereli kimdir?

Son dönemin tanınmış isimlerden olan şarkıcı aynı zamanda  oyuncu Serel Yereli kimdir? Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla, zaman zaman basında çıkan haberleriyle çok konuşulan, gündemde olmayı başaran biri. Şu sıralar çok konuşulan isim Serel Yereli kimdir ?  Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Serel Yereli Nerede Doğdu? Serel Yereli kaç yaşında? Serel Yereli hangi burç? Serel Yereli Kimdir?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı olan Serel Yereli 19 Nisan 1995 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi.Aslen İzmirli olan ünlü oyuncu ve şarkıcı  23 yaşında ve boğa burcudur.

Serel Yereli Kimdir?

Tam ismi Buse Serel Yereli olan güzel oyuncu küçük yaşlarından itibaren müziğe ve tiyatroya son derece ilgi duyan biri olmuştur. Serel Yereli, küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisi çalışması ile TUBİTAK tarafından ödül almıştır. Başarılı bir çocuk olan Serel Yereli, oyunculuk sinyallerini küçük yaşta göstermiştir. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölüm’ünde eğitim hayatına devam eden Serel Yereli, babasını 16 yaşındayken ani bir kalp krizi sonucu kaybetmiştir. 2012 yılında “O Ses Türkiye” yarışmasına katılan ünlü oyuncu yarışmada pek başarı gösterememiş olup , ilk turda elenmiştir.

Serel Yereli Kariyeri

Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil biliyor.

Craft Atölye ve Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk eğitimi de almıştır.

2016 yılında televizyon dünyasına adım atan Serel Yereli, Kanal D ekranlarında yayınlanan “Bodrum Masalı” dizisi ile birlikte ilk defa profesyonel oyunculuk hayatına başlamıştır. Bir Bodrum Masalı adlı dizide, zengin ama mutsuz Alara karakteriyle dikkat çekmişti. Çok izlenen bir yaz dizisi olup, hayranları tarafından kış sezonunda da devam etmişti. Bodrum Masalı dizisi ile oyunculuğunu kanıtlayan güzel oyuncu bu projede Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe ve Bora Cengiz gibi başarılı isimlerle birlikte rol almıştır.

2016 yılında yayınlanan Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra yurtdışına gitti. Şimdi Londra’da müzik alanında eğitim gören Yereli, oyunculuğu bıraktığını bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurdu. Nişantaşı’nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli “Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım” dedi. Daha önce sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı cesur fotoğraflarıyla birçok kez gündeme gelen Serel Yereli sosyal medyada paylaşımlarıyla gündemde olan sanatçılar arasında yerini alıyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler