Ana SayfaKimdirEzo Sunal Kimdir?

İlgili Postlar

Ezo Sunal Kimdir?

Ezo Sunal kimdir? Türk sinemasının gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden birisi olan Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal kimdir? Güldüy Güldüy Show isimli programla tanıdığımız Ezo Sunal, nereli? Eğitmeni kimliği ile de ön plana çıkan Sunal, hangi okullarda okudu? İşte Ezo Sunal ile ilgili tüm ayrıntılar…
Bugün Doğan Ünlüler

Ezo Sunal kaç yaşında? Aslen nereli? Hangi burç?

7 Ocak 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen usta sanatçı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal, aslen Malatyalıdır. 34 yaşıdaki Sunal, Oğlak burcu.

Ezo Sunal kimdir?

Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın kızı olarak dünyaya gelen Ezo Sunal, lise yıllarında Royal Theatre of Northampton Guildhall’da tiyatro ve drama çalışmalarına katılarak oyunculuk hayatına başladı. 

Hayatına hem oyunculuk hem de çocuk gelişim bölümünde kariyer yapmaya karar veren Ezo Sunal,  2005 – 2006 yıllarında University of Surrey Roehampton (Londra) Film Studies ve Early Childhood Studies bölümlerinden mezun oldu.

2006-2007 yılları arasında Elele Dergisi’nde “Annenin Rehberi” sayfasının editörlüğünü yapan Ezo Sunal, 2007 yılında ise Fox TV’de yayınlanan “Tutsak” adlı dizide başrol oynayarak tanındı.

2007 yılında Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’ni kuran güzel oyuncu, eğitmenlik hayatına başladı. 

2013 – 2014 yıllarında Okan Üniversitesi “Çocuk Gelişimi” bölümünde “Çocuk ve Müzik” alanında ders vererek akademisyenliğe başlayan Sunal; 2016 yaz sezonu boyunca kendi anaokulundan çocuklar ile birlikte hazırladığı Güldüy Güldüy Show isimli program ile büyük bir kitleye hitap etti.

2017 yılında ise okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklar için orijinal şarkılar, hikayeler, oyunlar ve aktivite fikirleri sunan LALALA isimli mobil aplikasyonu ve LALALA Dünyası adıyla bir Youtube kanalı kurdu.

2018 yılında LALALA şarkılarını sahneye taşıyarak “LALALA konserleri” vermeye başlayan Ezo Sunal; Atölye ve Beden Perküsyonu alanındaki çalışmalarının yanı sıra hem öğretmen seminerleri düzenlemekte hem de çeşitli çocuk atölyelerinde ve kurucusu olduğu Ezo Sunal Çocuk Atölyesi’ nde eğitmen olarak görev almaktadır.

2018 yılı Şubat ayında hayatını 4 yıldır birlikte olduğu müzisyen Ömer Öztüyen ile birleştiren Ezo Sunal’ın henüz çocuğu bulunmamakta.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler