Ana SayfaKimdirHilal Altınbilek Kimdir?

İlgili Postlar

Hilal Altınbilek Kimdir?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Karagül’de rol almasıyla birlikte popülerliği artan Hilal Altınbilek, bunda yaklaşık 2 sene kadar önce ünlü türkücü İbrahim Tatlıses‘in oğlu İdo Tatlıses ile yaşadığı aşk ile uzunca bir süre gündemde kalmıştı. O dönemde Bodrum’da yaptıkları tatil esnasında aşk yaşadıklarını sosyal medya üzerinden duyurmuş olan çift, daha sonra pek çok kez görüntülenmişti. Peki güzel oyuncu Hilal Altınbilek kimdir? Oyuncu Hilal Altınbilek ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Hilal Altınbilek Kaç Yaşında? Hilal Altınbilek Aslen Nereli? Hilal Altınbilek Hangi Burç?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991’de İzmir’de dünyaya gelmiştir. Türk-Hırvat tiyatro ve televizyon dizisi oyuncusu Hilal Altınbilek aslen İzmirlidir. Şu an 27 yaşında olan güzel oyuncu oğlak burcudur.

Hilal Altınbilek Kimdir?

İlkokul hayatından itibaren tiyatro oyunculukla ilgilenmeye başlayan Hilal Altınbilek, önce İzmir’de Çağdaş Drama Topluluğu’nda Ali Haydar Elçığ’dan eğitim alarak oyunculuğa ciddi bir adım atmıştır. Çağdaş Drama Topluluğu’nda aldığı oyunculuk eğitimi sonrasında 2009 ve 2010 yıllarında İstanbul’da Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da oyunculuk eğitimi alarak kariyer basamaklarındaki ilk adımı atmıştır. Televizyon dizisi oyuncusu olarak ilk deneyimini Fox TV’de yayınlanan “Derin Sular” isimli dizide İrem rolüyle yaşamıştır. Canlandırdığı bu rol ile tanınırlığı daha da artan Hilal Altınbilek, daha sonra 2013 yılında yine Fox TV’de gösterime giren ve 2016 yılına kadar devam eden “Karagül” isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı.

Mart 2018 yılında Engin Akyürek‘le başrolleri paylaştığı Çocuklar Sana Emanet filmiyle birlikte kariyerinin zirvesinde yer almayı başarmıştır. Son dönemde Engin Akyürek’in Latin Amerika’da popüler olması ve başrollerini paylaştıkları Çocuklar Sana Emanet filminin Ağustos 2018’de vizyona girecek olması sebebiyle popülerliğini ülke sınırları dışına taşımış durumda.

Televizyon dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova; Züleyha karakterini canlandırıyor. İki Aşığın Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelmelerini ve bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlamalarını ve ardından gelişen olayları anlatan ”Bir Zamanlar Çukurova” adlı dizide Vahide Gördüm, Uğur Güneş, Murat Ünalmış gibi isimler başrolü paylaşmaktadır.

Demir’le Sevişme Sahnesi Beni Çok Zorladı!

Hilal Altınbilek dizileri

  • 2018 Bir zamanlar Çukurova
  • 2013- 2016, Karagül, Özlem Şanverdi
  • 2011, Derin Sular, İrem

Hilal Altınbilek Filmleri

  • 2018 – Çocuklar Sana Emanet
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler