Ana SayfaKimdirİdo Tatlıses kimdir?

İlgili Postlar

İdo Tatlıses kimdir?

Bu aralar yeni aldığı 1 milyon değerindeki lüks evi ile magazin gündeminde olan İdo Tatlıses kimdir? İdo Tatlıses nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi eğitimleri aldı? Detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

İdo Tatlıses kaç yaşında? İdo Tatlıses aslen nereli? İdo Tatlıses hangi burç?

İdo Tatlıses 15 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı olan İdo Tatlıses şu anda 26 yaşında ve Kova burcudur. Asıl adı İbrahim’dir.

Şanlıurfalı ünlüler

İdo Tatlıses kimdir ?

Bilinen ismi ile İdo Tatlıses ya da gerçek ismi ile İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses‘in oğludur. İdo Tatlıses, ünlü isimlerin oğlu olduğundan dolayı bir yaşından on dokuz yaşına kadar özel şoförü ve özel koruması oldu. İdo Tatlıses, İsviçre’de College du Leman’da eğitim gördü.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İş hayatına ise, babası İbrahim Tatlıses’e ait olan Tatlıses TV’de adım attı. Sonrasında Amerika Boston’da sayılı müzik okulları arasında yer alan Berklee’ye giderek 15 ay boyunca müzik eğitimi aldı. Amerika’daki eğitimini sürdürürken, DJ’lik de yaptı. Eğitimini tamamlayan İdo Tatlıses, Türkiye’ye döndükten sonra bir süre DJ’lik yapmaya devam etti. Ayrıca, annesi Derya Tuna ile birlikte 2013 yılında açılan Tatlıses Kebap’ın işletmesini de yapıyor. Eğitim anlamonda oldukça donanımlı olan İdo Tatlıses, Beykent Üniversitesi’nde Sahne ve Gösteri Sanatlar? bölümünde de eğitim gördü. İdo Tatlıses, 2014 yılında ilk albüm çalışması olan Sonsuz Teşekkürler’i çıkardı.

İdo Tatlıses Albümleri

  • 2014 – Sonsuz Teşekkürler
  • 2015 – Marifet
  • 2015 – Kaç Kere
  • 2016 – İşimi Bilirim
  • 2017 – Ya Da Boşver
  • 2018 – Sen
  • 2018 – Bileklerime Kadar Acıyo

İdo Tatlıses 7 Şubat 2018’de son single çalışması Sen ile büyük bir çıkış gerçekleştirmiş ve 100 milyon izlenmeyi geçmeyi başarmıştır. Yine 2018 içinde çıkarttığı Bileklerime Kadar Acıyor teklisi ile de 100 milyon izlenmeyi geçmeyi başaran İdo Tatlıses emin adımlarla ilerliyor.

İdo Tatlıses, tam bir Michael Jackson hayranı olduğu gibi Justin Timberlake ve Justin Bieber dinlemeyi de seviyor. Türk şarkıcılardan ise Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Tarkan, Erdem Kınay gibi isimlerin müziklerini çok beğeniyor. Lüks yaşamı seven İdo Tatlıses, çalışma hayatında kazandığı paraları gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, imparator olarak anılan sanatçı İbrahim Tatlıses ve usta oyuncu Derya Tuna’nın oğludur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler