Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu'nun VIP kaçamağı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’nun VIP kaçamağı!

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, bir erkek arkadaşıyla geç saatlere dek eğlenirken görüntülendi. İkili görüntülendiklerini fark edince, eğlenmekten vazgeçti. Bunun üzerine bir VIP minibüs çağırdılar ve basın mensuplarını atlatmak için bu kez de minibüsün içerisinde beklemeleriyle dikkat çektiler.

Ahu Yağtu Kimdir

Kadın Dizisine Ahu Yağtu Dahil Oldu

 

Oyuncu Ahu Yağtu, geçtiğimiz günlerde Asmalımescit’te bir erkek arkadaşıyla geç saatlere kadar eğlenirken görüntülendi. HT Magazin’in haberine göre; Muhabirlere görünmekten hoşlanmayan çift, eğlencelerine son vererek VIP bir minibüs çağırdı. Bu kez de muhabirleri atlatmak için çağırdıkları bu VIP minibüste, yarım saat boyunca oturup bekleyen ikilinin, eğlenceli ve keyifli dakikaları berbat oldu.

Ahu Yağtu Tepkili: Her Koluna Girdiğim Sevgilim Mi?

Sonunda pes ettiler!

Minibüsün içinde, yarım saat kadar muhabirlerin gitmesini bekleyen Yağtu ve arkadaşı, sonunda beklemeye pes etti ve yola çıktı. Ulus’taki bir siteye giriş yaparken görülen ikili, güvenlik görevlilerine de talimat verdi. Güvenlik görevlileri ise basın mensuplarının fotoğraf çekmesini engellemeye çalıştı.

Gazetecilere tehdit savurdular!

Basın mensuplarını tehdit eden güvenlik görevlileri, “Buradan hemen gitmezseniz çok kötü şeyler olacak. Ya buradan gidin ya da birazdan 6 kişi daha gelecek. O zaman görürsünüz” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler