Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Demet Akalın'a sert sözler: Merhametten anlayacak son kişisin!

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Demet Akalın’a sert sözler: Merhametten anlayacak son kişisin!

Bebek haberini kendisi veremediği için üzülen Şükran Ovalı’ya destek olan Demet Akalın’a, Seren Serengil’den sert sözler. Seren Serengil, Demet Akalın için “Merhametten anlayacak son kişidir.” dedi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’den eski dostu Demet Akalın’a: Merhametten anlayacak son kişidir!

Demet Akalın’ın Şükran Ovalı’a verdiği destek, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında ele alındı. Demet Akalın’ın, Duymayan Kalmasın programı hakkında yayınladığı mesaj hakkında konuşan Seren Serengil, Akalın için çok konuşulacak sözlere imza attı. Serengil, Demet Akalın için “Dostluktan da merhametten de anlayacak son kişi Demet Akalın’dır.” dedi.

Kötülük her yerde! Ayıp, günah!

Demet Akalın sosyal medyada, Şükran Ovalı’nın hamile olduğunu programda haber yaparak açıklayan Duymayan Kalmasın için bir mesaj yayınladı. Akalın, mesajında “Kötülük her yerde! Ayıp, günah! Şükran’ın elinden bu müjdeyi alana da yayınlayana da yazıklar olsun! Günah ve günah kızın gözyaşları durmuyor. Allah yardımcınız olsun sizin sevginiz her şeyin üstünde ne olur üzülme be kuzum.” diye yazdı.

Seren Serengil kimdir?

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler