Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı daha fazla dayanamadı: Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız!

İlgili Postlar

Şükran Ovalı daha fazla dayanamadı: Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız!

Caner Erkin’in aracı ile yaptığı kazanın ardından ortaya atılan iddialar, Şükran Ovalı’yı çileden çıkardı. Ovalı, sosyal medya hesabından “Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı!” şeklinde bir açıklama yaparak yaşananlara isyan etti. Detaylar haberimizde…

Caner Erkin kaza yaptı

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin’in, eşi Şükran Ovalı ile birlikte trafikte kaza yaptığı iddiası herkesi şoke etmişti. Erkin’in aracına çarpıp kaçtığını iddia ettiği taksi şoförünün iddiaları, daha büyük şok etkisi yaratmıştı.

Aracıma vurup kaçtı

Taksi şoförü, Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına telefon bağlantısı ile katıldı ve olayı şu sözler ile anlattı: Caner aracıyla benim arabama vurup kaçtı. Daha sonra ben aracı başka bir yerde park halindeyken gördüm. Aracın başında bekledim. Caner ve eşi geldi. Caner’e arabama çarptığını ve rapor tutmamız gerektiğini söyledim ve polis çağırdığımı belirttim. Ama Caner’le eşi benim üzerine yürüdü. Eşi bana çok ağır küfürler etti. Caner eşine “hamilesin sen içeri gir” dedi. Sonrasında kim olduklarını bilmediğim ama korumaya benzeyen kişiler geldi. Benim üzerime yürüdü. Caner ve eşi gitti. Polisi aradım onlarda “mahkemeye ver” dedi. Ben sadece rapor tutmak istemiştim. Onlar bana “Sen para koparmaya çalışıyorsun” dedi. Kazadan kaynaklanan maddi hasarı karşılamalarını istemiyorum. Benim gururum kırıldı. Onlardan özür bekliyorum.

Şükran Ovalı: Doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız

Taksi şoförünün bu açıklamalarının ardında  daha fazla dayanamayan Caner Erkin’in hamile eşi Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak isyan etti. Ovalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Okuduklarıma, duyduklarıma, inanamıyorum. Atılan iftiradan çok, doğmamış bebeğime beddua eden vicdansız insanların olduğunu görmek acıttı canımı! Dünkü olayda şanslıyım ki yoldan geçen Yeliz Eker beni görüp durdu ve olayı onlar beraber 3 kişi daha gördü. Ve söylenenlerin iftira olduğuna şahit. Duran arabaya çarpan karşı taraftır. Caner’in “Abi plakayı aldın, istediğin yere git, eşim hamile, hasta, yol ver” demesine rağmen arabanın önünü kesen karşı taraftır. Kendisine asla küfür veya hakaret etmememize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Korkuma olduğunu iddia ettiği kişiler ise olaya şahit olan insanlardır. Biz hatalı olduğumuz bir durumdan kaçacak insanlar değiliz. Ama buna inanıp bana beddua eden o vicdansızları Allah’a havale ediyorum… Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını insanların takdirine bırakıyorum.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler