Ana SayfaÜnlülerKadın iki işi birden beceremiyor. Evde otursun, yemek yapsın!" diyen Hülya Avşar'dan...

İlgili Postlar

Kadın iki işi birden beceremiyor. Evde otursun, yemek yapsın!” diyen Hülya Avşar’dan çok tepki çekecek ilginç savunma!

” ‘Kadın evinde oturmalı, çocuk bakmalı, yemek yapmalı.’ lafımın arkasındayım. Kadınlar, iki işi beceremiyor, boşanıyorlar.” diyen Hülya Avşar, tepki çeken sözleri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Avşar kızının bu konuşmaları, yine tepkilere neden olacak. Detaylar haberimizde…

Hülya Avşar: Sözlerimin arkasındayım. Olayın büyümesi umurumda değil!

Programında kadınlar ile ilgili “Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın.” şeklinde konuşan Hülya Avşar, konu hakkında yeni bir açıklama yaptı. Avşar, kızı Zehra ve dostları ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin, programında sarf ettiği ve tepkilere neden olan sözleri hakkında sorduğu sorulara Avşar’ın yanıtı; “Felsefi anlamda üzerime giydiğim söylemleri ayak üstü anlatamam. Sözlerimin arkasındayım. Olayın büyümesi umurumda değil! Zaten ne söylersem söyleyeyim 5 yıl sonra anlaşılıyorum.” şeklinde oldu. Hülya Avşar’ın bu sözleri, bu konunun daha çok uzayacağını ve daha çok tepki çekeceğinin sinyalini verdi.

Kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütmeyi beceremiyor!

Olayın ardından gelen tepkiler hakkında daha önceden bir açıklama yapan Hülya Avşar, sözlerinin arkasında durduğunu ifade ederek “Lafımın arkasındayım. Kadınlar hem çalışıp hem çocuk büyütmeyi beceremiyor, boşanmalar artıyor. Ben de onlardan biriyim. Ben bütün bir konuşma yaptım. Kimseye çalışmayın falan demedim. Tam aksine çalışın diyorum. Kendim hala çalışan bir insanım. Zehra’yı da çalışacak bir kadın olarak yetiştiriyorum.Kadının evde yapması gereken şeyler var. Çocuğuna bakacak, evde yemeği yapacak. Bunu iki işi birden beceremiyoruz. Bak bunu ben de beceremedim. Ayrılıklarım bu yüzden oldu. Boşanmaların çoğu bu yüzden oluyor. Konuşmamın tamamında söylediklerime sadığım ve arkasında duruyorum.” diye konuşmuştu.

Hülya Avşar’ın Mehmet Aslantuğ’u konuk olarak ağırladığı programında sarf ettiği “Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın.” şeklindeki sözlerine, konuk Mehmet Aslantuğ’un yanıtı ise, “Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata’nın işaret ettiği. Bunu şöyle formüle etmek zorundayız. Bu erkeğe de anlam katar kadına da… Bu duyguları koruyalım ama kadın evinde üretimden çekilip bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı.” şeklinde yanıt vermişti.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler