Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Berkay'ın eşi kızının mevlidinde mini elbise giydi, eleştiri oklarının hedefi oldu!

İlgili Postlar

Şarkıcı Berkay’ın eşi kızının mevlidinde mini elbise giydi, eleştiri oklarının hedefi oldu!

Ünlü şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, kızları Arya için mevlit okuttu. Mevlitte giydiği mini elbise, eleştiri oklarının hedefi olmasına neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Şahin’in mini elbisesine eleştiride bulundu. Özlem Ada Şahin’den yanıt gecikmedi. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Berkay: ‘’ Baba Olmayı Allah Herkese Nasip Etsin’’

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin kızı Arya için mevlit okutuldu

Müzik dünyasının sevilen ismi Berkay’ın 2016 yılında evlendiği eşi Özlem Ada Şahin, geçen yıl kızları Arya’yı dünyaya getirmişti. Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz günlerde kızı Arya için mevlit okuttu.

Berkay Şahin kimdir?

Şükür ve teşekkür paylaşımı

Özlem Yıldız, Demet Akalın ve Gizem Hatipoğlu gibi ünlü isimlerin de davetli olarak katıldığı mevlitte, Özlem Ada Şahin’in giydiği mini elbise olay yarattı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahin, paylaşımına “Canim bebeğim Allah seni tüm nazarlardan belalardan ve tüm kötü olan her şeyden korusun. Aşığım her bir zerrene. Güzel meleğim. Kocaman maşallah subhanallah diyelim. Arya’nın mevlidine gelen tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. Ettiğiniz dualar misliyle size geri dönsün. Ayaklarınıza sağlık.” şeklinde bir teşekkür ve şükür notu yazdı.

İşte Özlem Ada Şahin’in mevlitte giydiği mini elbise

Mevlitte mini giydin diye cool olmuyorsun

Mevlitten kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Özlem Ada Şahin’in gönderisine bir takipçisi, mini elbisesini eleştiren “Ya kötü yorum yapmıyayım diyorum ama mini elbiseyle mevlit olmaz ki. Her şeyin kuralları var yani. Şimdi mevlitte mini giydin diye cool olmuyorsun ama bebeğin çok güzellik.” şeklinde bir yorum yazdı.

Önemli olan niyettir

Mini elbisesini eleştiren takipçisine Özlem Ada Şahin’in yanıtı son derece sert oldu. Özlem Ada Şahin, o yorumu yazan takipçisine “Cool olmakla ne alakası var bu benim seçimim. Önemli olan niyettir. Allah’tan başkası da gelip beni yargılayamaz. Ayrıca Kuran okunurken içeride ne yaptığımı ne ettiğimi bilmeden gelmiş yazıyorsun buraya? Boş işler ifade özgürlüğünüzü kullandığınıza göre beni takip etmezseniz sevinirim. Sevgiler.” şeklinde bir yorumla yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, 2016 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Evliliklerinden bir yıl sonra da minik kızları Arya’yı kucaklarına almışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler