Ana SayfaDedikoduAslı Enver'le ayrılan Murat Boz Türkiye'den Ayrılıyor

İlgili Postlar

Aslı Enver’le ayrılan Murat Boz Türkiye’den Ayrılıyor

Aslı Enver’le evlilik yolunda giden herkesin düğün tarihi beklediği ilişkisi yakın zamanda ayrılıkla sonuçlanan Murat Boz, kafa dinlemek için Türkiye’den ayrılmaya karar verdi.

Murat Boz’un Aslı Enver’i Aldattığı İddia Edilen Kişiden İlk Açıklama!

2,5 yıldır oyuncu Aslı Enver ile aşırı kıskançlık yüzünden ayrıldığı öğrenilen şarkıcı Murat Boz, ayrılık sonrasında yaşanan sürecin kendisini yıprattığını ve kafa dinlemek için Uzak Doğu’ya gitmeye karar verdi.

Murat Boz ve Aslı Enver Ayrılığının Gerçek Nedeni Ortaya Çıktı! Nedeni İhanetmi?

Murat Boz “Sinirlerim çok yıprandı”

Aslı Enver ile ayrılığı sonrası pek konuşmayan ve sadece bir röportaj esnasında kısa bir açıklama ile magazin haberleri arasında çokca yer bulan ayrılık haberlerini doğrulamıştı. Murat Boz, dostlarına “ayrılık sonrasında yaşanan sürecin kendisini yıprattığını, ayrılık sonrasında sinirlerinin çok yıprandığını” söyleyen şarkıcı, kısa süreli bir tatil için Uzak Doğu’ya gidecek.

Murat Boz ve Aslı Enver ayrıldı!

Birbirlerine Ait Herşeyi Sildiler

Ayrılık sonrası bir süre sessiz kalan ve ortalarda görülmeyen Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında Murat Boz’la olan tüm fotoğraflarını silerek takip etmeyi de bırakmıştı. Aslı Enver, sosyal medya hesaplarında Murat Boz’u takip etmeyi bırakmasına rağmen Murat Boz’un annesi Nedret Boz ile abisi Ali Boz’u hala takip etmeye devam ediyor. Bu gelişme sonrasında Murat Boz’da sosyal medya hesaplarında Aslı Enver’le olan resimlerini silerek takipten çıkardı.

Murat Boz’dan karşı hamle gecikmedi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler