Ana SayfaDünyaGüzel Modelin Göbek Dövmesinin Dramatik Bir Hikayesi Var

İlgili Postlar

Güzel Modelin Göbek Dövmesinin Dramatik Bir Hikayesi Var

Güzel model Melissa Riso, bir su firmasının tanıtım yüzü oldu. Firmanın reklam çekimlerinde, güzelliğiyle göz kamaştıran genç model, özellikle göbeğindeki büyük dövmesiyle çok dikkat çekti. Fakat, ünlü modelin bu dövmesinin dramatik hikayesi, herkesi etkiledi.

 

31 yaşındaki genç model Melissa Riso, tanıtım yüzü olduğu bir su firmasının reklam çekimlerinde, kameralara poz verirken görüntülendi. Dövmesiyle tanınan ABD’li model, sıcak ve güneşli bir havada saatlerce poz verdi. Amerikalı bir baba ile Guamlı bir annenin kızı olan Riso, verdiği pozlarda fiziğiyle olduğu kadar göbeğindeki dövmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Esmer güzeli modele, göbeğinden yukarı doğru kıvrılan bu dövmesi farklılık katarken, bu dövmeyi yaptırma nedeni ise takipçilerine daha etkileyici geldi.

Göbeğindeki yara izini dövmeyle kamufle etti!

Güzel model Melissa Riso’nun göbeğindeki büyük dövmesinin dramatik hikayesi, o daha ilkokul birinci sınıftayken geçirdiği trafik kazasıyla başlıyor: Geçirdiği trafik kazası ile iç kanama geçirerek ölümden dönen genç model, acilen ameliyata alınıyor. Bu ameliyatta, karnından çok derin bir kesik açılarak operasyon tamamlanıyor. Sonraki yıllarda estetik operasyon yaptırsa da bu yara izi ne yazık ki kapanmıyor. Melissa Riso ise bu yaraya çözüm olarak kendi simgesi olan bu göbek dövmesini yaptırıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler