Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz baba oldu! Bebeğin ilk fotoğrafı haberimizde...

İlgili Postlar

Özcan Deniz baba oldu! Bebeğin ilk fotoğrafı haberimizde…

Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın bebeği dünyaya geldi. Dün akşam gerçekleşen doğum sonrası baba olmanın heyecanını yaşayan Özcan Deniz, sosyal medya hesabından bebeğinin son fotoğrafını paylaştı, İşte detaylar…

Özcan Deniz’den eşine lüks bir hediye daha

Özcan Deniz’in bebeği doğdu

İstanbullu Gelin’in Faruk’u usta oyuncu Özcan Deniz, dün akşam bir mucizeyi yaşadı. Aylardır kucağına almak için gün saydığı bebeğine kavuştu. Deniz, bu mutlululuğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sevenleriyle paylaştı.

Özcan Deniz kimdir?

Feyza Aktan erken doğum yaptı

Kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile geçtiğimiz Mart ayında sade bir nikah töreniyle hayatını birleştiren Özcan Deniz, yıllardır hasretini çektiği evladına dün akşam kavuştu. 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan, erken doğum yaptı. Haziran ayının başlarında dünyaya gelmesini bekledikleri oğulları, sürpriz yaparak erken dünyaya geldi.

Feyza Aktan kimdir?

İlk fotoğrafını sevenleriyle paylaştı

Özcan Deniz, sosyal medya hesabından bebeğinin parmağını tuttuğu bir fotoğrafını paylaştı. Bebeğinin ilk fotoğrafını sevenleriyle paylaşan Deniz, paylaşımına “Geldi mucizem..Tarifi zor duygular içindeyim.” notunu yazdı. Özcan Deniz’in bebeği ile birlikte yaptığı ilk paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İşte Özcan Deniz’in bebeğinin ilk fotoğrafı

Geçtiğimiz Mart ayında sessiz sedasız sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, erken doğumla dünyaya gelen oğullarına ‘Kuzey’ ismini verdi. Çift, anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler