Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'den eşine lüks bir hediye daha

İlgili Postlar

Özcan Deniz’den eşine lüks bir hediye daha

Yakın zamanda gelen evlilik haberi sonrasında bebeğini kucağına almak için gün sayan Özcan Deniz, genç eşi Feyza Deniz’i birbirinden farklı ve lüks hediye yağmuruna tutuyor. Özcan Deniz’den eşine lüks hediye geldi.

Özcan Deniz’in bebek odasının dekorasyonuna harcadığı para dudak uçuklattı!

Özcan Deniz’den eşine lüks hediye

Bebeğini kucağına almak için gün sayan Özcan Deniz, eşi Feyza Deniz’i sürekli hediyeler alarak şımartıyor ve adeta hediye yağmuruna tutuyor. Daha önce eşi Feyza Aktan ve çocuğu için 5 milyon TL’ye villa aldığı haberleriyle magazin dünyasının gündemine gelen ünlü şarkıcı ve deneyimli oyuncunun eşine yaptığı son jesti, son model araba oldu. Eşini mutlu etmek için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Özcan Deniz, genç eşi Feyza Deniz için Mercedes marka özel yapım bir araç siparişi verdi.

Özcan Deniz’in Oğlunun Adı…

Özcan Deniz’in Bebeğinin İsmi Belli Oldu

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in baba olacağı haberleri, geçtiğimiz sonbahar aylarının başında magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Haberin duyulmasından kısa bir süre sonra hakkında çıkan iddiaları doğrulayan Özcan Deniz, o zaman ki sevgilisi şimdi ki eşi Feyza Aktan’ın hamile olduğunu doğrulamıştı.

Özcan Deniz kimdir?

Çevresine sürekli kız evladı olmasını istediğini söyleyen Özcan Deniz, ufak bir sürprizle karşılaşmış ve gönlünden geçenden farklı olarak erkek bebek babası olacağını öğrenmişti.

Özcan Deniz’in  oğluna vereceği isim belli oldu. Özcan Deniz ve Feyaz Aktan’ın oğlunun adı Kuzey olacak.

Feyza Aktan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler