Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz bebeği için kesenin ağzını açtı. Bebek odasının dekorasyonuna harcadığı para...

İlgili Postlar

Özcan Deniz bebeği için kesenin ağzını açtı. Bebek odasının dekorasyonuna harcadığı para dudak uçuklattı!

Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, bir buçuk ay sonra kucağına alacağı oğlu için hazırlık yapıyor. Deniz, bebeği için kesenin ağzını açtı. Ünlü çiftin bebek odalarının dekorasyonu için gözden çıkardığı para, dudak uçuklattı. İşte detaylar…

Özcan Deniz bebeği için kesenin ağzını açtı

Geçen hafta sessiz sedasız nikah masasına oturan Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Özcan Deniz, bir buçuk ay sonra dünyaya gelecek olan oğlu için kesenin ağzını açtı.

Özcan Deniz kimdir?

Bebek odasına 70 bin lira harcadı

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin, bir buçuk ay sonra dünyaya gelecek olan oğullarının bebek odasını yaptırmak için Pelin Karahan, Şahan – Selin Gökbakar, Hakan – Eveliza Kosi gibi isimlerin daha önceden tercih ettiği oldukça ünlü bir firma ile anlaştığı iddia ediliyor. İddia edilenlere göre; Özcan Deniz bebeğinin odasının dekorasyonu için 70 bin lirayı gözden çıkardı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan çiftinin, bebeklerinin arabasından odasına kadar her şeyi hazırladığı iddia ediliyor.

Feyza Aktan kimdir?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan ne zaman balayına gidecek?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın sürpriz nikahının ardından balayı soruları gündeme geldi. Deniz çiftinin, Özcan Deniz’in Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde rol almasından dolayı balayına gidemedikleri iddia edildi. İddiaya göre; Özcan Deniz ve Feyza Aktan, İstanbullu Gelin dizisinin Haziran ayından sezon finali yapmasının ardından balayına gidecek. Hatta, o dönem çiftin bebekleri dünyaya gelmiş olacağından dolayı onu da alıp birlikte ablayı yapacaklar.

Özcan Deniz’in evliliğinde Aslı Enver detayı göze çarptı

Özcan Deniz ve Feyza Aktan çifti, geçtiğimiz hafta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde nikah masasına oturmuştu. Çift, sessiz sedasız yaptıkları nikah törenine sadece çok yakınlarını çağırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler