Ana SayfaÜnlülerBotokstan pişman olan Nurgül Yeşilçay, estetik merkezi çıkışı görüntülendi!

İlgili Postlar

Botokstan pişman olan Nurgül Yeşilçay, estetik merkezi çıkışı görüntülendi!

Botoks kurbanı olmasının ardından pişmanlık yaşadığını ifade eden Nurgül Yeşilçay, bir estetik merkezinden çıkarken görüntülendi. Yeşilçay’ın pişmanlığı kısa mı sürdü? Nurgül Yeşilçay, yeniden estetik mi yaptırdı? Detaylar haberimizde…

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Nurgül Yeşilçay’ın pişmanlığı kısa mı sürdü?

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz ay botoks yaptırmıştı. Botokstan dolayı yüzü şişen Yeşilçay, pişman olduğunu söylemişti. Botoks kurbanı olan ünlü oyuncu, “Çok pişmanım, bir daha yaptırmam.” diye konuşmuştu.

Nurgül Yeşilçay botoksuyla şok yaşattı! Görenler tanıyamadı

Nurgül Yeşilçay estetik mi yaptırdı?

Botokstan ağzı yanan Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Etiler’de bir estetik merkezinden çıkarken basın mensuplarının objektifine yakalandı. Muhabirleri görür görmez hemen gözlüğünü takan Yeşilçay, “Gözlerinizin altı şiş, yeni müdahale mi?” sorusuna, “Hayır, biraz yorgunum” şeklinde yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz ay botoks yaptırmıştı. Güzelleşmeyi bekleyen Yeşilçay, yüzünün şişmesi ile büyük bir pişmanlık yaşamıştı. Güzel oyuncu o kadar pişman olmuştu ki, bir daha botoks yaptırmayacağını ifade etmişti. Ancak, bir estetik merkezinden çıkarken görüntülenince yeniden estetik yaptırdığı düşünüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler