Ana SayfaÜnlüler"Rencide oldum" Diyerek Dava Açtı!

İlgili Postlar

“Rencide oldum” Diyerek Dava Açtı!

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde ‘Ailesi, genç sevgilisini istemiyor‘ şeklinde çıkan haberlerden dolayı; rencide olduğunu, küçük düştüğünü öne sürerek, dava açmak için savcılığa başvuruda bulundu.

Ajda Pekkan’ın dünyada örneği çok az

Ajda Pekkan kimdir

 

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük olan eski sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile iki yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmeleriyle, magazin gündeminde yer almıştı. Çavuşoğlu’nun, Ajda’nın İstanbul-Bahçeköy’deki 30 milyon liralık villasına yerleşmesiyle, eski sevgililerin yeniden aşklarını tazeledikleri de gündeme gelmişti.

Çıkan haberlere şikayetçi oldu!

Geçtiğimiz günlerde ise medyada çıkan haberlerde, Pekkan’ın; genç sevgilisi yüzünden ailesi ve de kardeşi Semiramis Pekkan’la karşı karşıya geldiği ve Çavuşoğlu ile Ajda’nın birlikte olmalarını istemedikleri söylentileri yer aldı. Ajda Pekkan, medyadaki bu haberler nedeniyle kişiliğinin zedelendiğini öne sürdü ve savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

“Güvenebileceğim, beni taşıyacak bir erkek bulsam her şeyi bırakır giderim”

Yaş farkının öne sürülmesi ile rencide edildi!

Süperstar Pekkan, kendisiyle ilgili çıkan haberlerde, sevgilisi ile arasındaki “yaş farkının öne sürülmesi nedeniyle rencide olduğunuhuzurunun ve sükununu bozan ve kendisini küçük düşüren bu tarz haberleri yapanların cezalandırılmasını istedi.” Pekkan’ın bu başvurusu ve ihbarı sonrasında savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler