Ana SayfaÜnlüler“Güvenebileceğim, beni taşıyacak bir erkek bulsam her şeyi bırakır giderim”

İlgili Postlar

“Güvenebileceğim, beni taşıyacak bir erkek bulsam her şeyi bırakır giderim”

Ajda Pekkan, dün katıldığı programda, kendisine sorulan soruya “Güvenebileceğim, beni taşıyacak bir erkek bulsam her şeyi bırakır giderim” açıklaması yaptı. Süperstar Ajda, dün akşam Lifetime TV’de ekranlara gelen “Senin Mucizen” programının konuğuydu. Katıldığı programda, daha önce kimseye anlatmadıklarını Esra Oflaz’a anlatan Pekkan’ın, hayatıyla ilgili daha önce hiç duyulmamış itirafları sevenlerini çok şaşırttı!

Ajda Pekkan kimdir?

18 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen, #seninmucizen programına konuk olan Ajda Pekkan; hayatı boyunca yaşadığı zorluklardan, bu zorlukların hayatına ve kariyerine etkisinden bahsederken, özel hayatı ile ilgili de çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar…

“Evlilik nedir? Merak ediyordum”

Evlilik nedir merak ediyordum, ilk evliliğimi Coşkun Sapmaz ile yaptım, yanlış yaptığımı hemen anladım o yüzden hemen kısa kestim olayı… Sonradan Ali Bars ile mantık izdivacı yapayım dedim. İyi olması, her şeyden önce akıllı, kültürlü olması önemliydi, para değil önemli olan. Ben ne alabilirim akıl olarak. Öyle bir evlilik yaptım 6,5 yıl evli kaldım ve ben çalışmadım” diyen Ajda Pekkan, evliliği süresi boyunca, hiç çalışmadığını ve bu dönemde başarılı bir ev kadını olduğunun altını çizdi.

Şu anda hayatında aşk var mı?

Sorusuna,Beni taşıyacak erkek maalesef karşıma çıkmıyor, güvenebileceğim bir erkek karşıma çıksa her şeyi bırakır giderim” açıklaması yapan Ajda Pekkan, son ilişki durumu ile ilgili de bilgi vermiş oldu.

“Senin Mucizen” Yeni Bölümünde, Yeni İsimlerle Yoluna Devam Edecek!

Ömür boyu başarı yakalamış, ülkemizin sevilen ve ilgiyle takip edilen sanatçılarının; bugünlere gelirken yaşadıkları ve daha önce hiçbir yerde paylaşmadıkları, onları onlar yapan acıları, zorlukları, mücadeleleri ve kendi mucizelerini gün yüzüne çıkartan #seninmucizen programı, 18 Mart Pazar akşamı Ajda Pekkan’ın katılımıyla Lifetime TV’de yayın hayatına başladı.

Kadınlara umut olacak ve ilham verecek olan bu yepyeni programın, ev sahipliğini Lifetime TV Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya, moderatörlüğünü ise Lütfiye Pekcan gerçekleştirdi. Senin Mucizen, yayın hayatına; İdil Biret, Serra Yılmaz, Hülya Koçyiğit ve Muazzez Abacı ile devam edecek. Konuk sanatçıların hiç bilinmeyen yönlerini, hayatlarında yaşadıkları zorlukları ve mücadeleleri, izleyicilere umut olacak ve de bilinmeyen gerçekleri ortaya çıkaracak!

Hülya Koçyiğit kimdir?

İdil Biret 70’inci Sanat Yılını Kutladı

Serra Yılmaz İtalya’da Sanatseverlerle Buluştu

Kerimcan Durmaz’ın Sahne Aldığı Yerde Muazzez Abacı Sahne Almazmış!

Lifetime TV Hakkında

Dünya devi A+E’nin ünlü ve ödüllü kanalı Lifetime TV, 26 Nisan 2016’da Türkiye’de yayına başladı. Tüm dünyada 124 bölgede, 150 milyondan fazla haneye, 11 dilde ücretli yayın yapan TV kanalı; dünyada ilk kez ülkemizde şifresiz/ücretsiz olarak tüm platformlarda yer alıyor. Türkiye’de 20 milyondan fazla haneye ulaşıyor.

Digiturk: 52 Kanal

D-Smart: 37. Kanal

Tivibu: 61 Kanal

Kablo TV: 48.Kanal

Turkcell TV+: 31. Kanal

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler