Ana SayfaDedikoduKerimcan Durmaz'ın Sahne Aldığı Yerde Muazzez Abacı Sahne Almazmış!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’ın Sahne Aldığı Yerde Muazzez Abacı Sahne Almazmış!

Kerimcan Durmaz’ın Sahne Aldığı Yerde Muazzez Abacı Sahne Almazmış!

Usta sanatçı Muazzez Abacı, Bostancı Gösteri Merkezinde konser verecekti. DJ Kerimcan Durmaz’ın da 14 Ocak’ta aynı mekanda konser vereceğini duyan Muazzez Abacı bunu duyunca konseri iptal etti. Konseri iptal etme gerekçesi ise “Kerimcan’ın çıktığı yerde Muazzez Abacı sahneye çıkmaz” şeklinde oldu.

“Kerimcan Durmaz Çıkarsa, Ben Çıkmam.”

Çıkan haberlere göre; Kerimcan Durmaz ve Muazzez Abacı farklı günlerde aynı mekanlarda sahneye çıkacaklardı. Fakat Muazzez Abacı beklenmedik bir hareket yaparak konseri iptal etti. Muazzez Abacı, Sezen Aksu’ya ait olan şarkılardan olan albümünün tanıtımını Ocak ayında Bostancı Gösteri Merkezin’de sevenlerine sunacaktı.

DJ Kerimcan Durmaz ise, yine aynı mekanda 14 Ocak’ta sahne alacaktı. Muazzez Abacı bunu öğrenince birden konserinin iptal etme kararı aldı. Bu flaş karar üzerine konseri takip edecek insanlar ne olduğunu anlamadı.Açıklama bekleyen sevenleri için yapımcı Murat Yıldırım, ”Kerimcan’ın çıktığı yerde, Muazzez Abacı ve Sezen Aksu olamaz” diyerek hem bir tartışma konusu başlattı, hemde gerekçe olarak bunu gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler