Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (02.01.18)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (02.01.18)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Şarkıcı Hatice ’ye Ahlaksız Teklif! 100.000 Dolar Karşılığında 2 Gün Boyunca

Son günlerde adından sıkça bahsettiren Ankaralı Hatice, kendisine Dubaili birisi tarafından yapılan ahlaksız teklifi anlattı.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s de arkadaşları ile görüntülenen Ankaralı Hatice, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Kürk bana eski sevgilimden kaldı, her yeri gerçek değil sanırım. Hayvan severler kızmasın lütfen.” Diyerek hayvan severlerin kürkünü yanlış anlamasının önüne geçti.

Hülya Avşar: “Gençliğinde Yapsın, Ben İzin Veriyorum”

Kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte geçtiğimiz gün yemek çıkışında kameralara yakalanan Hülya Avşar , kendisine Zehra Çilingiroğlu için sorulan “Sizi erkek arkadaşıyla tanıştırmak isterse tepkiniz ne olur?” sorusuna bakın ne cevap verdi?

Seda Sayan mahkeme kararıyla yaşını küçülttü! Sayan kaç yaşında oldu?

Yaşını küçültmek için mahkemeye başvuran Seda Sayan’ın beklediği haber geldi. Mahkeme, Seda Sayan’ın 4 Ocak 1959 olan doğum tarihinin 30 Aralık 1962 olarak düzeltilmesine karar verdi.

Hande Yener mi Seren Serengil mi Haklı!

Hande Yener ve Seren Serengil arasındaki atışma sürerken, gerilimin Serengil’in sunduğu magazin programında, Telifmetre araştırmasında  Yener’in ilk sırada çıkmasına inanmaması ve ‘bunu araştıracağım’ demesi ile ortaya çıktığı öğrenildi.

Kenan Kalav’a yüklü bir miras kaldı, öz oğlunu defterden sildi!

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından biri olan Kenan Kalav, uzun süre babasından kalan yüklü miras nedeni ile annesi ve kız kardeşi ile davalıktı. Davayı kazanan Kenan Kalav, büyük mirasa sahip olmasının ardından lüks bir yaşam sürmeye başladı. Ancak, Kalav’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Can Kurt Kalav ile bağlarını kopardığı öğrenildi.

Seren Serengil, Hande Yener’in çıkardığı çıplak fotoğrafına açıklama yaparken sesi titredi!

Hande Yener tarafından sosyal medyada yayınlanan çıplak fotoğrafı hakkında açıklama yapan Seren Serengil duygusal anlar yaşadı. Konuşurken sesinin titrediği görülen Serengil, “Bir kadın tarafından en çirkin şiddete maruz kaldım.” dedi.

Selin İmer Muhabirleri Görünce Karnını Tutarak Poz Verdi

Selin İmer ve eşi Mustafa Ceceli, geçtiğimiz gün havaalanında objektiflerce görüntülendi. Hamile olduğu iddia edilen Selin İmer’in; basın mensuplarını görünce, karnını tutarak poz vermesi gerçekten hamile olduğu dedikodularını alevlendirdi.

Çağatay Ulusoy’un gözdesi Melisa Aslı Pamuk Adnan Oktar’ın programına katılmış!

Melisa Pamuk, Başrolünde oyuncu Çağatay Ulusoy’un yer alacağı ilk Türk orijinal Netflix dizisinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor

Dünyaca ünlü dizi Prison Berak’in Ay Yapım tarafından Türkiye’ye uyarlanacağı ve başrolde de Kıvanç Tatlıtuğ’un oynayacağını söylendi..

Şeyma Subaşı’nın Saati Ev Fiyatında!

Şeyma Subaşı’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraftaki saat detayı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı’na ufak bir servet değerinde saat aldığı iddia edildi. Pek çok anını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı’nın paylaşımlarından birindeki saat detayı bu hediyeyi ortaya çıkardı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler