Ana SayfaDedikoduSelin İmer Muhabirleri Görünce Karnını Tutarak Poz Verdi

İlgili Postlar

Selin İmer Muhabirleri Görünce Karnını Tutarak Poz Verdi

Selin İmer ve eşi Mustafa Ceceli, geçtiğimiz gün havaalanında objektiflerce görüntülendi. Hamile olduğu iddia edilen Selin İmer’in; basın mensuplarını görünce, karnını tutarak poz vermesi gerçekten hamile olduğu dedikodularını alevlendirdi.

Selin İmer

Selin İmer, geçtiğimiz yaz Mustafa Ceceli ile dünya evine girmişti. Son zamanlarda da hamile olduğu iddia edilen İmer, geçtiğimiz gün eşi Mustafa Ceceli ile havaalanında görüntülendi.

Yeni yılda sahne alacak birçok ismin dudak uçuklatan konser ücretleriyle gündeme geldiğini biliyoruz. Mustafa Ceceli ise bu özel günde eşiyle birlikte vakit geçirmeyi tercih eden isimlerden oldu. Yeni yıl için tatile çıkacağını belirten çift, uzak kıtanın yolunu tuttu ve 10 gün kadar tatil yapacaklarını belirttiler.

selin imer

 

Selin İmer’in Karnını Tutarak Poz Vermesi Acaba Dedirtti!

Mustafa Ceceli‘nin yeniden baba olacağıyla ilgili söylentiler kol gezerken; geçtiğimiz gün, ünlü çift muhabirlerce görüntülenince samimi pozlar verdi.

selin imer

Ceceli, elini eşinin omzuna atarak poz verirken, bir süredir hamile olduğu iddia edilen İmer’in ise eliyle karının tutarak objektiflere poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. Pasaport sırasına geçen ikiliden İmer’in, Metallica baskılı tişörtü dikkati çekerken henüz karnında herhangi bir büyüme olamadığı da görüldü.

selin imer

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler