Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer hamile mi?

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli’nin eşi Selin İmer hamile mi?

Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, hem tatil yapıyor, hem de evliliklerinin tadını çıkarıyor. Çift, önceki gün Alaçatı’da görüntülenirken, Selin İmer’in kilo almış olması ‘hamile mi?’ sorularına neden oldu. İşte detaylar…

Mustafa Ceceli, eski eşi ve oğlunun annesinden boşanmasından kısa bir süre sonra nikah masasına oturduğu Selin İmer ile tatile çıktı. Tatil için Çeşme Alaçatı’yı tercih eden çift, habercilerin objektifinden kaçamadı.

Önce yemek sonra yürüyüş

Bir otelde görüntülenen Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti, deniz kenarındaki locada yemeklerini yedikten sonra, yürüyüş yapmak isteyen Mustafa Ceceli golf arabasıyla beachin kapısına gitti.

Gerçek balayı Eylül ayında

Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmayan Ceceli ve İmer çifti, hala daha istedikleri gibi bir balayı yapamadıklarını ifade ederek, “Konserler arası kısa tatiller yaptık, o kadar. Balayına eylül gibi çıkacağız.” dedi.

Selin İmer hamile mi?

Çiçeği burnunda gelin Selin İmer’in evlilik sonrası kilo almış olduğu dikkat çekti. İmer’in bu hali, “Selin İmer hamile mi?” dedikodularına neden oldu.

Selin İmer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler