Ana SayfaDedikoduCansu Taşkın, Sinan Akçıl dedikodularına açıklık getirdi: Arkadaşlığımı da bitirdim

İlgili Postlar

Cansu Taşkın, Sinan Akçıl dedikodularına açıklık getirdi: Arkadaşlığımı da bitirdim

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı dedikoduları ile gündemde olan Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından konu hakkında açıklama yaptı. Taşkın, “Çıkan aşk haberlerinden sonra Sinan’la arkadaşlığımı da sonlandırıyorum.” dedi. İşte detaylar…

Sinan Akçıl ve Cansu Taşkın aşk mı yaşıyor?

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da birlikte görüntülenen, bunun yanı sıra samimi görüntüler vermeleri, sık sık birbirlerine sarılmaları sonucunda aşk dedikoduları ile anılmaya başlayan Sinan Akçıl ve Cansu Taşkın, aşk iddialarını doğrulamadı.

Cansu Taşkın açıklama yaptı

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı dedikodularına sosyal medya hesabından sert bir dille yanıt veren Cansu Taşkın, “Birkaç gündür hakkında çıkan Sinan Akçıl ile ilgili asılsız haberlere itibar etmeyin. Kendisiyle 2 yıldır arkadaşız. Herhangi bir ilişki söz konusu olmamıştır ve asla olamaz! Çıkan yersiz haberlerden sonra arkadaşlığımı da sonlandırmış bulunuyorum.” dedi.

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları ile fenomen olan Cansu Taşkın ve müzik dünyasının değerli isimlerinden Sinan Akçıl, Bodrum’da birlikte görüntülenmişti. İkili hakında aşk dedikoduları çıkmıştı. Ancak, Cansu Taşkın dedikodulara yaptığı açıklama ile noktayı koydu.

Cansu Taşkın kimdir?

Sinan Akçıl kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler